• -40%
HELI'S GOLD Šampūns, atjauno,...

HELI'S GOLD Šampūns, atjauno, mitrina, baro, bojātiem/sausiem matiem 1000ml

A520007-D
29,40 € 49,00 € -40%
PVN iekļauts
0

 

Šampūns, mitrinošs, barojošs, sausiem, bojātiem un krāsotiem matiem. Atjaunojošs. pH 5, 5.

Dozators nav iekļauts cenā. Lūdzu, atrodiet tos ŠEIT.

Tilpums
851- un lielāks ml
Īpašības
Barojošs
Matu atjaunošanai
Matu mitrināšanai
Matu mīkstumam
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem
Krāsotiem un balinātiem matiem
Sausiem matiem

Heli’s Gold kopj jūsu galvas ādu un matus. Jūsu mati būs veselīgākie, kādi tie jebkad ir bijuši. Neparastais Helichrysum Italicum zieds ir izmantots tūkstošiem gadu, un tas tika cienīts par tā spēju atjaunot galvas ādu, matus un ādu. Heli’s Gold receptēs tiek izmantotas Italicum sugas, kas raksturīgas Vidusjūras reģionam un audzētas tikai dažos atsevišķos apgabalos.

Nosaukums ir iegūts no grieķu vārdiem helios, kas nozīmē “saule” un chrysos, kas tulkojas kā “zelts”. Senatnē šie zelta ziedi tika pasniegti kā svēti grieķu dieviem.

Helichrysum Italicum piemīt unikāli spēcīgas antioksidanta, antibakteriālas, pretsēnīšu un pretiekaisuma īpašības. Ekstrakts palīdz arī veicināt veselīgu ādas šūnu veidošanos, paātrinot dziedināšanas un augšanas procesus.

Ko tas nozīmē jūsu galvas ādai un matiem? Tas nozīmē atjaunotu un līdzsvarotu galvas ādu. Tas nozīmē, ka vairs nav niezes vai blaugznas. Tas nozīmē, ka labi baroti folikuli rada spēcīgus, veselīgus matus. Un tas viss jums nozīmē mirdzošus, apjomīgus, skaistus matus.

Prece pievienota salīdzināšanai