• -45%
MARILOU BIO Elļa Sejas Attīrīšanai |...

MARILOU BIO Elļa Sejas Attīrīšanai | Kosmētikas Noņemšanai 125ml

3760143830939
10,15 € 18,45 € -45%
PVN iekļauts
>10

 

Visiem ādas tipiem

Vieglai, maigai un efektīvai grima noņemšanai dod priekšroku kosmētikas noņemšanas eļļai! Bagātināts ar divām organiskajām saldo mandeļu un sezama eļļām ar barojošām un mīkstinošām īpašībām, kas ļauj atbrīvoties no pat ūdensizturīga grima. Varat to izmantot, lai noņemtu kosmētiku no acīm un visas sejas, tikai ar dažiem produkta pilieniem. Tā aromāts ir maigs, un tā formula attīra ādu, neatstājot taukainu plēvīti, tā ātri atgūs visu savu mirdzumu un elastību!

Tā īpaši pārnēsājamais ceļojuma izmērs, 100 ml, ļauj to paņemt līdzi visur. Jums vairs nebūs attaisnojumu, lai izlaistu kosmētikas noņemšanas soli!

100% no kopējām sastāvdaļām ir dabiskas izcelsmes, 17% no kopējām sastāvdaļām nāk no bioloģiskās lauksaimniecības.

Sastāvdaļas:

- Organiskā saldo mandeļu eļļa (Prunus Amygdalus Dulcis): mīkstinoša, mitrinoša un pretiekaisuma iedarbība. Atjauno un tonizē ādu.

- Organiskā sezama eļļa (Sesamum Indicum (Sezama sēklu eļļa)): bagāta ar neaizstājamām taukskābēm, kas atjauno un mīkstina ādu.

Ieguvumi:

- Noņem dekoratīvo kosmētiku

- Mīkstina

Tā kā grima noņemšana ir vissvarīgākais solis jebkurā skaistumkopšanas rutīnā, nav ne mazākās nozīmes to atstāt novārtā! Ideāli piemērota, lai atbrīvotu sejas ādu no visiem tās netīrumiem, organiskā kosmētikas noņemšanas eļļa būs jūsu labākais sabiedrotais, padarot šo rituālu par īstu ikdienas procedūru. Netīrumi, kas uzkrājušies uz jūsu ādas virsmas un aplauzuma, izšķīst, nonākot saskarē ar taukainu vielu.

Papildus tam, ka organiskā kosmētikas noņemšanas eļļa ir efektīvs kosmētikas noņēmējs, tā ir arī ideāls produkts sausai, jutīgai ādai, un tai pat var būt pretnovecošanās iedarbība. Patiešām, kosmētikas noņemšanas eļļas bieži ir bagātas ar augu eļļu ar dabīgas izcelsmes bioloģiskās lauksaimniecības sastāvdaļām, kas ir noderīgas ādai, piemēram, jojobas eļļa, sezama eļļa vai pat olīveļļa. 'Argans. Tāpēc tas ir produkts, kas vienlaikus noņem dekoratīvo kosmētiku, attīra, baro un mitrina, vienlaikus atjaunojot sejas ādas maigumu un mirdzumu. Pēc organiskās attīrošās eļļas izmantošanas jūsu āda ir gatava saņemt ārstēšanu vai nakts krēmu, lai iegūtu vēl lielāku maigumu.

Ražots Francijā

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Kombinētai ādai
Sausai ādai
Taukainai ādai
Preces veids
Attīrošās eļļas

Prece pievienota salīdzināšanai