SkinSystem Skrubis lūpām 30ml
SkinSystem Skrubis lūpām 30ml
SkinSystem Skrubis lūpām 30ml
SkinSystem Skrubis lūpām 30ml
SkinSystem Skrubis lūpām 30ml
SkinSystem Skrubis lūpām 30ml

SkinSystem Skrubis lūpām 30ml

1030020093
36,00 €
PVN iekļauts
>10

 

Dabīgs cukura skrubis lūpām, ļauj veikt efektīvu un maigu pīlingu. Noņem atmirušās šūnas un kutikulas, mitrina, baro un piešķir lūpām mīkstas un samtainas ar tūlītēju kuplinošu efektu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* CUKURS

Dabisks pīlings, kas bagāts ar glikolskābi, veicina ātru šūnu apriti. Piešķir lūpām mirdzumu un tvirtumu, piešķirot tām veselīgu un jauneklīgu izskatu. Lielisks nesējs, ļauj aktīvām vielām vieglāk iekļūt. Tas veic svarīgu mitrinošu darbību, satverot un noturot ūdens molekulas, un tajā pašā laikā antiseptisku darbību, aizsargājot lūpas no ārējās agresijas.

* JOJOBAS EĻĻA

Tam ir svarīgas ādas pH mīkstinošas, mitrinošas un aizsargājošas īpašības. Īpaši līdzīgs tam, bagāts ar vitamīniem, minerālvielām, jodu, tokoferolu un citām dabīgām antioksidantiem, novērš dehidratāciju, samazinot ūdens zudumu no šūnām. Tas nostiprina hidrolipīdu plēvi, aizsargā, atdzīvina un padara ādu elastīgāku, novēršot tās normālu novecošanos un piešķirot tai gludumu, tonusu un mirdzumu. Īpaši piemērots saplaisājušas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, tas jau ar pirmajām lietošanas reizēm atjauno audu tonusu un elastību ar redzamiem rezultātiem.

* E VITAMĪNS / TOKOFEROLS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ. Tādā veidā āda paliek tonizēta un elastīga, izvairoties no grumbu parādīšanās, audu iztukšošanas un lūpu kontūras izteiksmes zuduma.

 

KĀ IZMANTOT:

Lietojiet vienu / divas reizes nedēļā. Pareizai skaistuma rutīnai iesakām izmantot Lips Plump produktu no SkinSystem dermokosmētikas līnijas.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Preces veids
Skrubji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai