SkinSystem Līdzeklis lūpu apjomam 15ml

SkinSystem Līdzeklis lūpu apjomam 15ml

1030020092
36,00 €
PVN iekļauts
>5

 

Paplašina un piešķir apjomu lūpām, tas piepilda, tonizē un no jauna nosaka kontūras. Novērš un samazina lokālās mazās krunciņas. Mitrina un aizsargā lūpas no ārējās agresijas. Serums, kas nav taukains un netīrs, bagāts ar dabīgām aktīvajām sastāvdaļām, kas uzlabo lūpu formu, tekstūru un kvalitāti jau no pirmajām lietošanas reizēm. Produktu var uzklāt arī ap acīm grumbu un tumšo loku ārstēšanai.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* PEPHA®-TIGHT

Biotehnoloģiskās izcelsmes aktīvais dermokosmētikas princips, kas iegūts no Alga Nannochloropsis Oculata ekstrakta. Saskaroties ar ādu, tas iedarbojas ātri, sniedzot uzreiz pamanāmu sejas liftinga iztaisnošanas efektu. Tas aizsargā dermas šūnas no brīvo radikāļu agresijas, kas nosaka tās bojāšanos, izraisot novecošanos un elastības zudumu. Tas stimulē fibroblastus ražot kolagēnu, tādējādi stiprinot saistaudus.

* SYN®AKE

Tehnoloģiskās izcelsmes dermokosmētiskais peptīds, kas iegūts no odzes seruma. Tas samazina muskuļu kontrakcijas, kas atbild par sejas izteiksmi, izlīdzina un novērš mīmikas līnijas un piešķir lūpām kompaktāku un izteiktāku kontūru.

* ALANTOINS

Dermas veselības pamatmolekula. Bagāts ar antioksidantiem, nomierinošām, mitrinošām un atjaunojošām vielām, tas aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas, novēršot normālu ādas novecošanos. Tas dziļi baro un stimulē tā fizioloģisko šūnu pašatjaunošanos, saglabājot to jaunu laika gaitā.

* HIALURONSKĀBE

Tā ir viena no galvenajām cilvēka saistaudu sastāvdaļām. Pateicoties spējai atsaukt un saistīt ar sevi lielu ūdens molekulu skaitu, tas garantē dziļu mitrināšanu, izturību, ādas struktūru un tvirtumu.

* PULLULAN

Uzlabo audu tonusu, veicinot kolagēna sintēzi. Tas samazina grumbu un ādas vagu biezumu un dziļumu. Tas stimulē normālu šūnu apriti, aizsargājot ādu no oksidētājiem.

* E VITAMĪNS / TOKOFEROLS

Tas veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules gaismas, piesārņojuma un dūmu oksidatīvā stresa dēļ. Tādā veidā āda paliek tonizēta un elastīga, izvairoties no grumbu parādīšanās, audu iztukšošanas un lūpu kontūras izteiksmes zuduma.

* POLIDECĒNS HIDROGENĒTS

Sastāvdaļa ar augstām eidermiskām īpašībām pat dermatoloģisku izmaiņu gadījumos. Tas veic svarīgu mitrinošu darbību, samazinot lobīšanos. Nav okluzīvs, tas padara ādu gludu un kompaktu.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet uz lūpām līdz pilnīgai uzsūkšanai, pat vairākas reizes dienā. Ieteicams no rītiem kā lūpu krāsas bāzi un vakarā kā līdzekli pret novecošanos. Lai iegūtu uzlabotus rezultātus, uzklājiet produktu pēc SkinSystem dermokosmētikas līnijas lūpu skrubja lietošanas.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Preces veids
Balzami lūpām

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai