JOKO PURE Skrubis lūpām,...
JOKO PURE Skrubis lūpām,...
JOKO PURE Skrubis lūpām, mīkstinošs-barojošs, šī sviests/rīcineļļa/omega-6
JOKO PURE Skrubis lūpām, mīkstinošs-barojošs, šī sviests/rīcineļļa/omega-6

JOKO PURE Skrubis lūpām, mīkstinošs-barojošs, šī sviests/rīcineļļa/omega-6

NJPL20263-B
5,03 €
PVN iekļauts
>10

 
Barojošs, izlīdzinošs lūpu zīdainums, kas noņems sauso ādu un ļaus lūpām sajust tikai maigu zīdainumu. SKRUBIS LŪPĀM Barojošs skrubis, kas piešķirs lūpām neticamu maigumu. Cukura kristāli maigi nolobīs ādu, attīrot lūpas, vienlaikus kondicionējot tās, nepadarot sausas un nekaitējot lūpu maigajai ādai, saglabājot lūpas gludas un zīdainas. Formulas spēks slēpjas tās dabīgajās sastāvdaļās, kas palīdz atjaunoties epidermai pēc lūpu skrubēšanas. Izmantojiet to, lai attīrītu lūpas pirms uzklājat makiāžu, grimma rutīnā vai uzklājiet to uz nakti kā produktu 2-in-1. Skrubja sastāvā esošie cukura kristāli lieliski izlīdzina ādu bez epidermas kairinājuma. AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: RĪCINEĻĻA ir pretiekaisuma līdzeklis ar antibakteriālām īpašībām. SHEA sviests ir bagāts ar A vitamīnu un E, padarot ādu gludu, labi mitrina un baro to. SAULESPUĶU EĻĻA, kas bagāta ar Omega-6 taukskābes, lecitīns, karotīns, un dabīgais E vitamīns mīkstina, mitrina, baro un nomierina ādu. Cukura kristāli darbosies kā skrubis sausās ādas noņemšanai, kamēr sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas rūpēsies par lūpu labsajūtu un maigumu. Kā lietot: uzklājiet nelielu daudzumu skrubja uz lūpām. Iemasējiet skrubi apļveida kustībām uz lūpu virsmas, līdz cukura kristāliem izšķīst.
Īpašības
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Vitamīni
Šī sviests
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Skrubji

/ adaptogēni, botāniskie ekstrakti

/ sastāvā vegānas formulas

/ mikroplastmasu nesaturošas formulas

/ holistiska pieeja

/ apzināti izvēlēti produkti

/ patīkamas, relaksējošas smaržas

Adaptogēniem ir dabiskas antibakteriālas īpašības. Botāniskie ekstrakti ir augu valsts sastāvdaļas, kas rūpējas par ādas fizisko stāvokli un labsajūtu.

JOKO PURE visi produkti ir vegāni – To sastāvi balstīti uz augu bāzes, kā arī tie nesatur mikroplastikas vielas, kas ir kaitīgas cilvēka veselībai un dabai.

Holistiska pieeja dzīvei - pieeja, kas nosaka, ka pastāv saikne starp cilvēka fizisko veselību un vispārīgo labklājību jeb labsajūtu.

Apzināti izvēlēti produkti – ņemot vērā tirgus tendences, klientu vēlmes, lai to sastāvi būtu pilnvērtīgi un kavalitatīvi gan kopjot un rūpējoties par sejas ādu, gan piedāvājot augstvērtīgus produktus grima uzklāšanai.

Patīkamas, relaksējošas smaržas – JOKO PURE atbilstoši līnijas nosaukumam ir radījis aromātus, kas ir viegli, neuzmācīgi, atsvaidzinoši un relaksējoši.

Grima mērķis ir uzlabot mūsu skaistumu.

Ir svarīgi, lai tas nekaitētu ādas un cilvēka veselībai.

Veselīgāks grima veids? Ādai un dabai draudzīgs grima veids???

Mūsu atbilde

J O K O P U R E

Prece pievienota salīdzināšanai