SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms sejai...
SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms sejai...
SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms sejai (alveja) 250ml
SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms sejai (alveja) 250ml

SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms sejai (alveja) 250ml

1010020121
37,93 €
PVN iekļauts
>10

 

Nomierinošs-uzmundrinošs-antioksidants

Divvērtīgais sejas krēms. Līdzsvarojošs līdzeklis netīrai ādai un antioksidants, lai novērstu ārēju agresiju un priekšlaicīgu ādas novecošanos. Detoksikācijas, dziedinošs, baktericīds līdzeklis palīdz līdzsvarot tauku sekrēciju, novēršot kaitinošo spīdīgo izskatu. Tas samazina baktēriju uzbrukumu kaitinošo kairinājumu un pūtīšu dēļ. Sinerģijā ar kolagēnu Aloe Vera aktīvās sastāvdaļas spēlē nozīmīgu nomierinošu un pretapsārtumu iedarbīgu darbību uz bojātas ādas, stimulējot jauna kolagēna un elastīna sintēzi, tādējādi piešķirot ādai tonusu, elastību un aizsardzību no tās dziļākajiem slāņiem.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Jutīgai ādai
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Radiofrekvences procedūrām
Kolekcijas
DERMA’AGE
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai