• -20%
NEURO COLLAGEN Krēms sejai, dziļi...

NEURO COLLAGEN Krēms sejai, dziļi mitrinošs, dienas/nakts 40+ 50ml

50485
12,05 € 15,06 € -20%
PVN iekļauts
>5

 
Krēms sejai, dziļi mitrinošs, pretgrumbu, ar koncentrētu kolagēna sastāvu, dienas/nakts, nobriedušai sejas ādai sākot no 40+. Dziļi mitrina ādu, izlīdzina grumbas un novērš jaunu grumbu rašanos uz sejas un ap acīm. Uzlabo ādas elastību un tvirtumu, piešķirot liftinga efektu. Palēnina ādas novecošanās procesus, samazina poras un novērš spīdumu jaukta tipa ādai. Pretgrumbu krēma īpašā formula satur 2x vairāk kolagēna, 3x vairāk neiropeptīdu un liposomas Q10, kas apvienojumā dziļi iekļūst ādā, izlīdzina sejas ādu, novērš novecošanās pazīmes un piešķir ādai veselīgu un jauneklīgu izskatu.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Dienas
Liftingam
Mitrinošs
Nakts
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Krēmi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Prece pievienota salīdzināšanai