24 stundu mitrinošs krēms 50ml

24 stundu mitrinošs krēms 50ml

44184
52,80 €
PVN iekļauts
0

 
BIODROGA MD MOISTURE Perfect Hydration 24-h Care ar hialuronskābi nodrošina intensīvu mitrināšanu, apgādā ādu ar mitrumu un atbalsta mitruma līmeņa atkārotā izveidē. Hialuronskābe, iespiežas ādai radniecīgā Derma Membrāna Pamatā, nodrošina neticami labu panesamību ādai. Papildus, DMC nodrošina, hialuronskābes un pārējo sastāvdaļu optimālu uzsūkšanos ādā. Ar hialuronskābi, granātābola ekstraktu, jamss skanes ekstraktu, E vitamīna acetātu, lakricas saknes ekstraktu, hibrīda saulespuķu sēklu eļļu, un olīvu eļļas atvasinājumu, šis mitrinošais līdzeklis nodrošina nevainojamu 24-stundu kopšanu, mitrināšanu, antioksidatīvu aizsardzību un pretnovecošanās efektu. Jojoba oil uztur ādu samtaini gludu. D-pantenolam piemīt nomierinošas īpašības. UVA/UVB aizsardzības komplekss aizsargā ādu no kaitīgiem saules stariem. Lietošana: Uzklāt uz attīrītas ādas no rīta un vakarā. Klienta konsultācija: Apgādā ādu ar nepieciešamo mitrumu Aktivizē mitruma līmeņa saglabāšanu ādā Baro ādu visu diennakti Veicina ādas elastību Noņem ādai nepatīkami, velkošu sajūtu Plēkšņainu, sausu ādu padara redzami gludāku un atkal pabarotu Aizsargā ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes Aizsargā ādu no bojājumiem, ko rada brīvie radikāļi Nesatur emulgatorus un minerāleļļas, kā arī parabēnus. Sastāvā dabīgās smaržvielas.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
24h
Krēmveida
Mitrinošs
Pret novecošanos
Ādas tips
Sausai ādai
Preces veids
Krēmi

Izvairieties no kairinošu izejvielu izmantošanas

Mēs izvairāmies no tādu sastāvdaļu izmantošanas, kas kairina ādu, un apzināti tiecamies pēc produktiem, kas visvairāk ir piemērotas ādai.

         • Bez parabēniem

         • Bez minerāleļļām

         • Bez emulgatoriem

         • Bez PEG

ar izņēmumu - CC krēmi un šampūnu koncentrāti

JAUNĀKĀ SASTĀVDAĻU TEHNOLOĢIJA

Mēs rūpīgi izvēlamies jaunākās sastāvdaļas, piemēram, peptīdus, Derma Membrace Complex, BioEcolia un EGF. Tas nozīmē, ka mūsu pašreizējā sastāvdaļu bibliotēka var nodrošināt ādai optimālus ieguvumus un maksimālu efektu.

MEHĀNISKĀ, SKĀBĀ UN ENZIMATISKĀ

Pīlinga procedūras ir svarīga mūsu izstrādāto ādas kopšanas un ārstēšanas koncepciju sastāvdaļa. Tā atbrīvo ādu no visiem atlikumiem un atver poras. Tajā pašā laikā regulāras pīlinga procedūras veicina ādas atjaunošanos. Ārstēšanai sertificētajā BIODROGA MD kosmētikas institūtā mēs piedāvājam virkni intensīvu pīlinga procedūru dažādās koncentrācijās. Tas ļauj izvēlēties pareizo pīlinga procedūru katram ādas stāvoklim. Lai saglabātu ārstēšanas rezultātus, ieteicams veikt regulāras un konsekventas pīlinga procedūras mājās.

KONCEPCIJAS UZ MAŠĪNĀM

Mūsu produkti un procedūras ir izstrādātas tā, lai tās būtu ideāli integrētas mašīnveida procedūrās. Mēs pārbaudām visus produktu klāstus un procedūras gan kā manuālas, gan kā apstrādes, gan kā paplašinātu ārstēšanu, izmantojot atbilstošās mašīnas. Atbilstošie mašīnveida ārstēšanas komponenti vēl vairāk pastiprina ādas kopšanas rezultātus.

Prece pievienota salīdzināšanai