SEBO-PURITY Normalizējošs, matējošs...

SEBO-PURITY Normalizējošs, matējošs krēms sejai 100ml

137148
37,31 €
PVN iekļauts
0

 

Īpaši taukainas problemātiskas ādas īpašniecēm pazīstamā Polijas profesionālās kosmētikas zīmola kosmetologi radījuši normalizējošu un matējošu krēmu Bielenda Professional Normalizing&Matifing Face Cream. Instruments palīdzēs ātri izlīdzināt sejas toni un maskēt nelielus trūkumus.

Dozators nodrošina ērtības lietošanas laikā, kā arī ekonomisku līdzekļu patēriņu. Tas viegli vienmērīgi sadalās pa ādu un ātri uzsūcas, radot visdabiskāko efektu. Krēms lieliski matē ādu, novēršot neglīto taukaino spīdumu, atsvaidzina sejas krāsu, vizuāli novērš pūtītes, apsārtumu, noguruma pazīmes un citas nepilnības. Bagātināta arī ar avokado, kakao, šī sviestu, pantenolu un citām sastāvdaļām, formulai ir mitrinoša, nomierinoša un mīkstinoša iedarbība.

Lietošanas veids

uzklājiet uz ādas pietiekamu daudzumu krēma un ar masāžas kustībām berzējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Tilpums
51-150ml
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Kombinētai ādai
Problemātiskai ādai
Taukainai ādai
Kolekcijas
SEBO-PURITY
Preces veids
Krēmi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Prece pievienota salīdzināšanai