• -25%
SkinSystem VANILLA SKIN...
SkinSystem VANILLA SKIN...
SkinSystem VANILLA SKIN Skrubis-sviests ķermenim (100% Šī sviests) 200ml
SkinSystem VANILLA SKIN Skrubis-sviests ķermenim (100% Šī sviests) 200ml

SkinSystem VANILLA SKIN Skrubis-sviests ķermenim (100% Šī sviests) 200ml

1010020146
21,22 € 28,29 € -25%
PVN iekļauts
>10

 

Barojošs skrubja sviests uz šī sviesta bāzes (bagātināts ar auksti spiestu saldo mandeļu eļļu un alvejas ekstraktu). Paredzēts īpaši sausas, sasprēgājušas un novecojošas ādas ārstēšanai. Tas efektīvi noņem atmirušās šūnas, stimulējot apriti, un tajā pašā laikā atjauno bojātos audus, dziļi barojot pat problemātiskākās ķermeņa vietas, piemēram, elkoņus, ceļgalus un papēžus. Atstāj ādu zīdainu, maigu un saldi aromātisku.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ŠĪ SVIESTS

Īpaši bagāta ar vitamīniem un ādai svarīgām vielām, tai ir svarīgas mitrinošas, barojošas un antioksidanta funkcijas. Tajā pašā laikā tas veido aizsargplēvi, kas aizsargā ādu no ārējām ietekmēm, no aukstuma un no dehidratācijas, padarot to mīkstu un elastīgu.

* TĪRA SALDO MANDEĻU EĻĻA AUKSTI ESTRUKTA

Spēcīgi mīkstinošs, atjaunojošs un antioksidants, novērš epidermas dehidratāciju, novēršot visa veida lobīšanos. Bagāts ar vitamīniem, minerālu antioksidantiem un neaizstājamām taukskābēm, tas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, novēršot elastības un tonusa zudumu.

* ALVEJA

Alvejai ir dziedinošas, nomierinošas un pretapsārtuma īpašības. Alvejas fito-sastāvdaļas stimulē kolagēna un elastīna ražošanu, palīdzot neitralizēt ādas novecošanās ietekmi.

* CUKURS

Dabisks pīlings, maigi noņem netīrumus, atstājot ādu mitrinātu, maigu un elastīgu. Tas stimulē šūnu apmaiņu, veicinot epidermas audu pašatjaunošanos. Izvada toksīnus un piesātina audus ar skābekli.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet skrubi uz sausas ādas un veiciet precīzas apļveida kustības. Izskalojiet visus atlikumus. Lai atvieglotu lietošanu, produktu vēlams nedaudz uzsildīt ar rokām. Tikai ārīgai lietošanai. Uzglabāt vēsā un sausā vietā.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Ādas tips
Saplaisājušai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Kājām
Rokām
Kolekcijas
VANILLA SKIN
Preces veids
Skrubji
Sviesti

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai