SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai,...
SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai,...
SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai,...
SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai, drenāžas procedūrām 500ml
SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai, drenāžas procedūrām 500ml
SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai, drenāžas procedūrām 500ml

SkinSystem Eļļa ķermenim masāžai, drenāžas procedūrām 500ml

0040020021
27,32 €
PVN iekļauts
>10

 

Prasmīgs inovatīvu produktu sajaukums, kas izveidots ar daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajiem aktīviem, palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos šķidrumus un toksīnus, normalizē asins mikrocirkulāciju, sniedzot tūlītēju labsajūtu un atvieglojumu. Nodrošina ādai elastību un mitrināšanu, padarot to tonizētu un mirdzošu.

Tas darbojas  efektīvi, saglabājot un/vai atjaunojot ādas toni un sievietes siluetu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes!

 Funkcionāla masāžas eļļa, kas paredzēta ūdens aiztures izraisītu ādas bojājumu ārstēšanai. Īpaši bagāta ar augsti koncentrētām fitoterapeitiskām sastāvdaļām, tai ir svarīga mikrocirkulācijas stimulējoša iedarbība, līdz ar to audu piesātināšana ar skābekli un audos sastingušo toksīnu un lieko šķidrumu izvadīšana.

Tas nodrošina perfektu manuālo kustību plūstamību, īpaši piemērots kā atbalsts profesionālai darbībai, veicot izvēlēto masāžas tehniku.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* SAGE

Bagāts ar aktīvām un labvēlīgām sastāvdaļām, piemēram, flavonoīdiem, B1, C vitamīnu un citām vielām, kas ir būtiskas ādas barošanai, tai ir svarīgs antioksidants un stimulējoša iedarbība. Tas neitralizē brīvos radikāļus, palēninot audu deģenerāciju, un, pateicoties sinerģijai starp hlorogēnskābi un citiem tās komponentiem, tai ir svarīga reducējoša, diurētiska un tonizējoša iedarbība.

* ZIRGKASTANS

Kosmētikā zirgkastaņas sēklu ekstraktu izmanto tā vazoprotektīvo, pretiekaisuma un drenējošu īpašību dēļ. Īpaši piemērots apakšējo ekstremitāšu plankumu, piemēram, tūskas, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

* APELSĪNS

Īpaši bagāts ar flavonoīdiem, tas stimulē asinsriti, samazina kapilāru caurlaidību, palielinot to pretestību un veicinot diurēzi, tādējādi ir lielisks līdzeklis ar ūdens aizturi saistītu ādas defektu ārstēšanai un profilaksei.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet nepieciešamo produkta daudzumu. Turpiniet ar atbilstošu masāžas tehniku.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Drenāžai
Kolekcijas
Professional Draining and Toning Protocol
Preces veids
Eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai