FACE & BODY PROGRAM Skrubis ķermeņa,...

FACE & BODY PROGRAM Skrubis ķermeņa, cukura, visiem ādas tipiem 600g

137034
41,37 €
PVN iekļauts
1-4

 

Bielenda Professional Body Program Sugar Body Scrub ir kosmētikas līdzeklis jebkura veida sieviešu un vīriešu ādas dziļai attīrīšanai. Netīrumu likvidēšanu no ādas virsmas pavada barojoša un mitrinoša, izlīdzinoša un stimulējoša iedarbība, kas uzlabo mikrocirkulāciju, nostiprina struktūru, izlīdzina krāsu un tonusu, uzlabo ādas tvirtumu un elastību.

Kosmētikas līdzekļa aktīvās sastāvdaļas ir cukura kristāli un greipfrūtu eļļa. Sastāvs nesatur ķīmiskas vai mākslīgas piedevas, kas var izraisīt kairinājumu vai alerģiju. Daļēji eksfolianti maigi likvidē epidermas atmirušās ādas šūnas, putekļus, lieko ādas sekrēciju. Greipfrūtu eļļa nodrošina vitamīnus, veicina toksīnu un liekā mitruma izvadīšanu, kā arī normalizē vielmaiņas procesus šūnās. Jau pēc pirmās lietošanas reizes varēsi pamanīt pozitīvas izmaiņas ādas stāvoklī: veselīgu un koptu izskatu, maigumu, gludumu un zīdainumu.

Lietošanas veids

pīlingu uzklāj uz attīrītajām ķermeņa vietām ar apļveida masējošām kustībām, noskalo ar siltu ūdeni, uz tīrā ķermeņa uzklāj atbilstošu losjonu vai koncentrātu.

Tilpums
401-850ml
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Ķermenim
Kolekcijas
FACE&BODY PROGRAM
Preces veids
Skrubji

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Uzņēmums ir laidis klajā profesionālās kosmētikas klāstu - BIELENDA PROFESSIONAL, kas paredzēts profesionālai lietošanai skaistumkopšanas veikalos un SPA. Viss klāsts sastāv no vairāk nekā 150 produktiem. Bielenda pastāvīgi ievieš neparastus, novatoriskus risinājumus ne tikai sastāvā, bet arī formulās. Pamats ir: arbūzs, Garcynia Cambodia, Emblica ekstrakts, Easy-Lift, mikrokolagēns, hialuronskābe, koloidālais zelts, šī sviests...

Kosmetologi novērtē BIELENDA PROFESSIONAL kvalitāti un efektivitāti, kā arī viņu klienti ir sajūsmā par mūsu produktu unikālajām smaržām, ko izmanto sejas un ķermeņa kopšanai. Mēs lepojamies, ka esam vieni no līderiem vietējā tirgū. Ādas terapeiti dažādās valstīs saka, ka viņi mīl mūsu aļģu maskas un skrubjus.

Prece pievienota salīdzināšanai