SkinSystem Bandāžas ietīšanas...

SkinSystem Bandāžas ietīšanas procedūrām, pret ādas novecošanos 2gb

1010020151
28,29 €
PVN iekļauts
>5

 

Pretnovecošanas pārsēji ķermenim, bagāti ar ļoti koncentrētām funkcionālām aktīvajām vielām, ideāli piemēroti, lai neitralizētu laika ietekmi. Efektīva uz visu ķermeni. Tas tonizē, atjauno, padara ādu elastīgu un gaišāku, padarot sejas krāsu viendabīgu.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* PIENSKĀBE

Piederot alfahidroksi skābju saimei, tas spēj saraut saites starp keratinocītiem, atvieglojot to izvadīšanu, tādējādi veicinot ātrāku šūnu atjaunošanos.

Tas stimulē kolagēna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai struktūru) un elastīna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai elastību) sintēzi. Tādējādi tas padara iespējamo aktīvo sastāvdaļu pārnešanu efektīvāku un iedarbīgāku un noņem melanīna nogulsnes, kas atrodas ādas virspusējos slāņos. Turklāt, pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, tas spēj piesaistīt ūdens molekulas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem, lai padarītu to kompaktāku, mīkstāku un samtaināku uz tausti.

* HIALURONSKĀBE

Ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām, piešķir ādai izturību un stingrību. Tas stimulē jauna kolagēna un elastīna ražošanu un atsauc lielu skaitu ūdens molekulu uz ādas šūnām, palielinot to kohēziju. Tādā veidā āda kļūst kompakta un stingra, un tiek samazinātas izteiksmes līnijas.

* KOLAGĒNS

Kolagēns ir proteīns, kas atbild par dermas aizsardzību un labsajūtu. Sinerģijā ar citām aktīvajām fitoterapeitiskajām sastāvdaļām, kas ietvertas šajā savienojumā, tas nodrošina svarīgu antioksidantu, mitrinošu, elastīgu un tonizējošu audu darbību.

* GLIEMZE GĻEMA

Gliemežu gļotas Helix Aspersa ir vielu koncentrāts ar antioksidantu, barojošu un mitrinošu darbību. Augsta kolagēna, elastīna, glikolskābes, alantoīna, A un E vitamīna koncentrācija neitralizē šūnu novecošanos, brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi, samazina vai padarot mazāk pamanāmas novecošanās pazīmes, piemēram, grumbas un pēdas. Tas atjauno epidermu, padarot to mīkstāku un elastīgāku. Attīra, tonizē un izgaismo.

* AUZU EKSTRAKTS

Bagāts ar beta-glikāniem, tas darbojas, veidojot ādai aizsargplēvi. Tas baro un dziļi mitrina, nodrošinot ādu to, kas nepieciešams, lai tā būtu vitāli svarīga un elastīga. Tas novērš sausumu un piešķir mirdzumu un zīdainību, vienlaikus nodrošinot aizsardzību pret ārējām agresijām. Pateicoties tajās esošajiem proteīniem, auzas palīdz saglabāt ādas struktūru neskartu, stimulē fibroblastu veidošanos, kontrolē pārmērīgu taukainību, regulē un normalizē pH.

* REPRO-AGE

Novatorisks patentēts peptīds, kas no jauna aktivizē epidermas reģeneratīvo potenciālu, novēršot ādas novecošanās pazīmes un būtiski uzlabojot nobriedušas ādas izskatu. Spilgtuma veicinātājs, atjaunojošs un aktīvs izlīdzinājums, uzlabo tonusu, tvirtumu un ādas elastību globālam pretnovecošanās efektam.

 

KĀ IZMANTOT:

Apsien katru kāju, sākot no potītes, pārliecinoties, ka pārsējs ar katru apli pārklājas par 3/4 cm. Labās kājas pārsējs jāseko pretēji pulksteņrādītāja virzienam, bet kreisā kāja ir pulksteņrādītāja virzienam. Uzkāpiet līdz gurniem, sēžamvietai, vēderam, krūtīm un kaklam. Lai lietotu uz rokām, aptiniet pārsēju no elkoņa līdz plecam, ievērojot kājām parādīto tehniku. Atstāj iedarboties 20/30 minūtes, ietinot klientu kārbā. Noņemiet pārsējus, ļaujiet atlikumiem uzsūkties ar vieglu masāžu un pabeidziet ārstēšanu, uzklājot šīs līnijas specifiskos produktus.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Formēšanai
Ietīšanai
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai