SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms...
SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms...
SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms ķermenim aparātu procedūrām skulpturējošs 250ml
SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms ķermenim aparātu procedūrām skulpturējošs 250ml

SkinSystem DERMA’AGE RF Krēms ķermenim aparātu procedūrām skulpturējošs 250ml

1010020120
26,25 €
PVN iekļauts
>10

 

Samazināšana - Nosusināšana - Tonēšana - Veidošana

Daudzfunkcionāls mazinošs krēms, kas bagāts ar augsti koncentrētiem fitoterapeitiskajiem ekstraktiem, specifisks celulīta un lokalizētu tauku ādas nepilnību profilaksei un ārstēšanai. Tas stimulē asins mikrocirkulāciju, piesātinot audus ar skābekli un aktivizējot šūnu vielmaiņu, tādējādi veicinot lokalizētu tauku nogulšņu izšķīšanu un liekā šķidruma izvadīšanu starp šūnām un intersticiālajās telpās. Āda tādējādi būs tonizētāka, mirdzošāka un bez kaitinošā apelsīna miziņas efekta siluets būs harmoniskāks.

 

KĀ IZMANTOT:

Izklājiet produktu uz apstrādājamās vietas un iemasējiet, līdz tas pilnībā uzsūcas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Formēšanai
Ādas elastībai
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMA’AGE
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai