SkinSystem Putas ķermenim, pret...
SkinSystem Putas ķermenim, pret...
SkinSystem Putas ķermenim, pret celulītu, mazina ādas bojājumus 180ml
SkinSystem Putas ķermenim, pret celulītu, mazina ādas bojājumus 180ml

SkinSystem Putas ķermenim, pret celulītu, mazina ādas bojājumus 180ml

1010020045
23,79 €
PVN iekļauts
>10

 

SkinSystem Professional Pretcelulīta mazināšanas protokolā ir iekļauta arī mājas ārstēšana, ko profesionālis var ieteikt savam klientam ērti turpināt procedūru mājās, pastiprinot un/vai pagarinot salonā iegūto efektu.

 

Šī produkta īpašā tekstūra padara uzklāšanu patīkamu un ātru. Tajā esošās aktīvās sastāvdaļas piedāvā derīgu palīdzību pret lokalizētajām celulīta nepilnībām. Āda uzreiz ir kompakti samtaina, smaržīga un nav taukaina.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* ZIRGKASTANS

Kosmētikā zirgkastaņas sēklu ekstraktu izmanto tā vazoprotektīvo, pretiekaisuma un drenējošu īpašību dēļ. Īpaši piemērots apakšējo ekstremitāšu plankumu, piemēram, tūskas, celulīta un mikrocirkulācijas defektu ārstēšanai.

* IVY

Pazīstamākā un nozīmīgākā efejas īpašība ir spēja novērst celulīta ādas plankumus. Pateicoties savām ievērojamajām drenējošām īpašībām un spējai stimulēt asins mikrocirkulāciju, efeja ir viens no visbiežāk izmantotajiem dabiskajiem līdzekļiem, lai mazinātu un novērstu zemādas tauku parādīšanos un vienlaikus novērstu un neitralizētu apakšējo ekstremitāšu pietūkumu un smagumu.

* CENTELLA

Āzijas centellas ekstraktam, kas īpaši bagāts ar vitamīnu A C B1 B2 un karotīnu, piemīt neticama spēja optimizēt kolagēna un elastīna sintēzi, kas ir dermas pamatstruktūras, kā rezultātā ievērojami uzlabojas ādas kvalitāte. Tas palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt lieko šķidrumu un toksīnus un vienlaikus stimulē asinsriti, parādot sevi kā lielisku līdzekli pret celulīta ādas nepilnībām. Tas novērš un ārstē vēnu mazspēju, izraisot tūsku un smaguma sajūtu kājās un potītēs, piešķirot elastību un tvirtumu asinsvadu sieniņām, tādējādi aizkavējot iekaisuma fāzes un to komplikāciju rašanos. Īpaši ieteicams kā mājas produkts.

 

KĀ IZMANTOT:

Paņemiet nepieciešamo produkta daudzumu, sadaliet to tieši uz nepilnības skartajām vietām. Ļaujiet tai iesūkties ar maigu masāžu.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Izlīdzinošs
Pret celulītu
Kolekcijas
Home Anti-Cellulite and Reducing Protocol
Preces veids
Putas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai