• -25%
SkinSystem Bandāžas procedūras...

SkinSystem Bandāžas procedūras līdzeklis TONING 500ml

1010020061
14,63 € 19,50 € -25%
PVN iekļauts
>5

 

Lieliski cīnās ar ādas plankumiem, kas radušies nokarenas ādas un striju dēļ. Bagāts ar aktīvajām augu sastāvdaļām, tas iedarbojas ātri ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* IVY

Tā savelkošā darbība veicina liekā šķidruma reabsorbciju, kas piesūcina zemādas audus, veicinot venozo mikrocirkulāciju un tonizē audus.

* HOP

Pateicoties to mitrinošajām, mīkstinošajām un epidermas aprites stimulējošām aktivitātēm, apiņu ekstrakti ir īpaši piemēroti kosmētiskajās procedūrās, lai novērstu un ārstētu ādas novecošanas izraisītas nepilnības, piemēram, tonusa un ādas elastības zudumu.

* DAUCUS CAROTA SATIVA

Ekstrakts, kas īpaši bagāts ar beta-karotīnu, A vitamīna prekursoru, vērtīgu antioksidantu. Tas palēnina ādas novecošanās procesu, atjaunojot mitrumu un audu tvirtumu.

* CENTELLA

Triterpēnu saponīni, ar kuriem ir bagātas centellas lapas, uzlabo venozo cirkulāciju un stimulē audu un asinsvadu sieniņu veselībai nepieciešamos fibroblastus. Tie ir īpaši indicēti, lai novērstu un ārstētu venozo mazspēju, pietūkumu un smaguma sajūtu kājās un potītēs.

* GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba lapu ekstraktam ir spēcīga pretbrīvo radikāļu aktivitāte, par ko liecina šūnu vielmaiņas un mikrocirkulācijas funkciju uzlabošanās.

* ZIRGSEKS

Horsetail ir daudz labvēlīgu īpašību. Šajā īpašajā sastāvā tam piemīt kontrastējoša celulīta, striju un ūdens aiztures īpašības.

* GUARĀNA'

“Paullinia cupana”, ko parasti sauc par Guaranà, ir Amazones krūms, kas satur holīnu, katehīnus, tanīnus un kofeīnu. Šīs vielas stimulē termoģenēzi, procesu, kura rezultātā palielinās enerģijas patēriņš, kas palīdz zaudēt svaru. Termoģenēze, ko izraisa kosmētiskās eļļas un uztura bagātinātāji, kuru pamatā ir guaranà, stimulē taukaudu veidošanos un veicina lokalizētu tauku nogulsnējumu izšķīšanu.

* PANAX ŽEŅŠENS

Panax Ginseng novērš šūnu novecošanos, stimulējot audu vielmaiņu. Ādas tonizēšana, elastība nodrošina lielāku skābekļa daudzumu audos, nodrošinot labāku enerģijas cirkulāciju.

* RUSCUS ACULEATUS

Piemērots jutīgas ādas, kas cieš no kapilāru trausluma un kuperozes, ārstēšanai, pateicoties labvēlīgajām īpašībām mikrocirkulācijā. Spēcīgā prettūskas iedarbība rodas intersticiālajos šķidrumos un padara Ruscus Aculeatus ekstraktu par efektīvu sastāvdaļu cīņā pret celulīta plankumiem.

* ROSMARINUS OFFICINALIS

Rozmarīna ekstraktam ir dziedinoša, vazodilatējoša un perifēro asinsriti stimulējoša iedarbība.

* BETULA ALBA

Pateicoties diurētiskajai aktivitātei, tas palīdz mazināt celulītu un antiestētisko “apelsīna miziņu”. Tas novērš lieko šķidrumu ūdens aiztures dēļ un ierobežo zemādas tauku uzkrāšanos.

* ZIRGKASTANS

Kosmētikas jomā zirgkastaņa sēklu ekstrakts tiek izmantots tā vazoprotektīvo, pretiekaisuma un drenējošu īpašību dēļ. Īpaši indicēts procedūrām, kas paredzētas tūskas, celulīta un citu mikroloku defektu skarto apakšējo ekstremitāšu ārstēšanai.

 

KĀ IZMANTOT:

Samitriniet pārsēju ar ūdeni un labi izspiediet to, pēc tam iemērciet to apmēram 25 ml šķīduma un turpiniet uzklāšanu, atstājot to vismaz 15-20 minūtes.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Ādas elastībai
Pielietojums
Ķermenim
Preces veids
Pārsēji

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai