SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas...
SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas...
SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas...
SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas procedūrai, toksīnu izvadīšanai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas procedūrai, toksīnu izvadīšanai 500ml
SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas procedūrai, toksīnu izvadīšanai 500ml

SkinSystem Dubļi-komprese drenāžas procedūrai, toksīnu izvadīšanai 500ml

1010020044
23,14 €
PVN iekļauts
>10

 

Prasmīgs inovatīvu produktu sajaukums, kas izveidots ar daudzfunkcionāliem fitoterapijas kompleksiem un jaunākās paaudzes patentētajiem aktīviem, palīdz limfātiskajai sistēmai izvadīt liekos šķidrumus un toksīnus, normalizē asins mikrocirkulāciju, sniedzot tūlītēju labsajūtu un atvieglojumu. Nodrošina ādai elastību un mitrināšanu, padarot to tonizētu un mirdzošu.

Tas darbojas mērķtiecīgi un efektīvi, uzbrūkot nepilnībām un saglabājot un/vai atjaunojot ādas toni un sievietes siluetu. Redzams un garantēts rezultāts jau no pirmās lietošanas reizes!

 

Augu okluzīvā komprese, kas bagātināta ar augsti koncentrētām fitoterapeitiskām aktīvām sastāvdaļām. Tam ir svarīga mikrocirkulācijas stimulējoša darbība, kas nodrošina audu piesātināšanu ar skābekli un toksīnu un lieko šķidrumu izvadīšanu, kas sastinguši ādas audos. Īpaši ieteicama sausas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, atjauno audu tonusu ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* LAMINARIA DIGITATA

Tā ir jūraszāle, kas pazīstama un novērtēta tās augstā minerālvielu satura un jo īpaši bagātīgā joda klātbūtnes dēļ. Essentia viela pareizai vairogdziedzera darbībai un enerģētiskajam vielmaiņas procesam. Tas stimulē asinsriti, paātrina tauku vielmaiņu, samazina šķidruma aizturi audos.

* IVY

Pazīstamākā un nozīmīgākā efejas īpašība ir spēja novērst celulīta ādas plankumus. Pateicoties savām ievērojamajām drenējošām īpašībām un spējai stimulēt asins mikrocirkulāciju, efeja ir viens no visbiežāk izmantotajiem dabiskajiem līdzekļiem, lai mazinātu un novērstu zemādas tauku parādīšanos un vienlaikus novērstu un neitralizētu apakšējo ekstremitāšu pietūkumu un smagumu.

* FOCUS VESIKULOZS

Fucus Vesiculus ekstraktam ir svarīgas stimulējošas un reducējošas īpašības. Pateicoties milzīgajam joda daudzumam, tas stimulē pareizu vairogdziedzera darbību, paātrinot tauku vielmaiņu, tādējādi veicinot intersticiālo šķidrumu cirkulāciju un pakāpeniski samazinot celulīta plankumus. Derīgs un efektīvs palīglīdzeklis ar lokalizētiem taukiem saistītu nepilnību profilaksē un ārstēšanā. Īpaši piemērots sausas, nokaltušas un novecojošas ādas gadījumā, tas atjauno audu tonusu ar redzamiem rezultātiem jau no pirmajām lietošanas reizēm. Lieliski piemērots kā organisma attīrītājs.

* GUARĀNA'

Paulinia Cubana augļu ekstrakts ir īpaši bagāts ar antioksidantiem un stimulējošām vielām. Tam ir svarīga epidermas šūnu pretnovecošanās iedarbība, aizsargājot tās no brīvo radikāļu oksidēšanās. Īpaši bagāts ar kofeīnu, kā arī citiem svarīgiem stimulējošiem komponentiem, tas palielina lipīdu vielmaiņu un asinsriti, kā rezultātā palielinās skābekļa daudzums asinīs. Tas novērš pienskābes uzkrāšanos muskuļos, uzlabojot atjaunošanās laiku pēc intensīvas sporta aktivitātes.

* HOP

Pateicoties to mitrinošajai, mīkstinošajai un stimulējošajai epidermas aprites aktivitātei, apiņu ekstrakti ir īpaši indicēti ādas novecošanas izraisītu nepilnību, piemēram, tonusa un ādas elastības zuduma, profilaksei un kosmētiskajai ārstēšanai.

* PIENNE

Pateicoties tajā esošajiem flavonoīdiem un kālija sāļiem, tai piemīt attīrošas un drenējošas īpašības.

* RUSKUS

Ruskam ir izteikta flebotoniskā aktivitāte, tas veicina vēnu tonusu un elastizē asinsvadu sienas. Tas samazina pārmērīgu kapilāru caurlaidību, kas izraisa limfas stagnāciju un kaitinošos celulīta plankumus. Noder kapilāru trausluma gadījumā. Tam ir arī svarīgas diurētiskas īpašības, kas spēj samazināt ūdens aizturi, kas izraisa kaitinošu ekstremitāšu pietūkumu.

 

KĀ IZMANTOT:

Ar otiņas palīdzību uzklājiet nepieciešamo produkta daudzumu uz visas apstrādājamās ādas virsmas. Atstājiet vismaz 20 minūtes, izmantojot kartīnu, vēlams termosaunā.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Drenāžai
Formēšanai
Ietīšanai
Kolekcijas
Professional Draining and Toning Protocol
Preces veids
Krēmi

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai