Lasio Hypersilk Texturizing Keratin...

Lasio Hypersilk Texturizing Keratin Mist - keratīnu saturošs sprejs, 354ml

4471L
22,70 €
PVN iekļauts
1-4

 
LASIO Texturizing Keratin Mist ir ar keratīnu piepildīts, maigs, viegls teksturējošs sprejs, kam piemīt divkārša iedarbība, piešķirot apjomu pie saknēm un veidojot vieglas pludmales cirtas, kā arī piešķir matiem spīdumu. TKM ir drošs ar keratīnu apstrādātiem un krāsotiem matiem, tas ir piemērots visiem matu tipiem un pietiekami maigs ikdienas lietošanai. Galvenās priekšrocības: - Izveido pludmales cirtas - nodrošina maigu un pārveidojamu fiksāciju - drošs lietošanā ar karstiem instrumentiem - piešķir matiem atmiņu un spīdumu - uzlabo tekstūru un apjomu - nasatur sāli - izsmalcināts aromāts - izžūst momentāli
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu apjomam
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Preces veids
Spreji

Katrs produkts ir kārtīgi pārbaudīts un apstiprināts. Ja produkts nav izcils, Lasio visu sāk no nulles. Mēs izmantojam kvalitatīvas izejvielas un veicam kvalitātes pārbaudes, lai nodrošinātu, ka piegādājam tikai kvalitatīvus produktus cilvēkiem, kuri uzticam mums.

Lasio ir populārākais keratīns Ņujorkā un arī daudzās Eiropas valstīs. Lasio spēj atjaunot spēku un spīdumu pat visbojātākajos matos. Lasio ketratīns ir piemērots visiem matu tipiem. Lasio piedāvā četrus keratīna veidus - atrodi savu iecienīto un panāc sev vēlamo rezultātu.

Skaisti, spīdīgi, veseli mati

Veselīgi, kopti mati ar izceltu matukrāsas mirdzumu

Taisni, piepildīti un mirdzoši mati

Vai varbūt Jūs vēlaties saglabāt burvīgās cirtas, sniedzot tām skaistu kritumu, bez pūkošanās!

Ar Lasio ir iespējams veikt arī keratīna kokteiļus. Lai panāktu izcilāko rezultātu Jūsu klientu velmēm.

Prece pievienota salīdzināšanai