CHI Keratin Styling Cream stailinga...

CHI Keratin Styling Cream stailinga krems 133ml

CHIKC5
15,90 €
PVN iekļauts
0

 
Keratīna veidošanas krēms rūpējas par matiem, nostiprina matu kutikulu, aizsargā matus no UV starojuma. Veidošanas līdzeklis nepadara matus smagnējus, piešķir tiem spīdumu, tie kļūst viegli veidojami, atjaunoti un ar veselīgu spīdumu. Ieguvumi: To ieveidošanas laikā mati tiek mitrināti Padara matus gludākus un spēcīgākus Mati kļūst pakļāvīgāki Līdzeklis nesatur sulfātus, parabēnus vai glutēnu Lietošana: Uzklājiet nelielu krēma daudzumu mitros matos un veidojiet kā parasti. Lai sasniegtu maksimālu efektu, matus izžāvējiet ar fēnu. Par CHI Keratin līniju: Pārvērš ķīmiski, mehāniski vai apkārtējās vides bojātus matus spēcīgās, veselīgās un gludās cirtās ar CHI keratīnu. Sarežītie maisījumi tā sastāvā papildina un aizsargā matu dabīgo keratīnu, būtiski uzlabojot elastīgumu un novēršot lūšanu nākotnē, kā arī intensīvi mitrinot matus, atjaunojot to mīkstumu un spīdumu. Sastāvs: Aqua/Water/Eau, Propanediol, Glycerin, Dimethicone, VP/VA Copolymer, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Hydrolyzed Silk, Keratin Amino Acids, Panthenol, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethiconol, Pentylene Glycol (Natural), Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Silicone Quaternium-16, PPG-1 Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Butyloctanol, PEG-8 Dimethicone, Undeceth-5, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-37, Caprylyl Glycol, Vinyl Caprolactam/VP/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Undeceth-11, Polyquaternium-7, PVP, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral.
Tilpums
51-150ml
Īpašības
Ar UV aizsardzību
Matu spīdumam
Veidošanai

CHI HAIRCARE ražo Farouk Systems, Inc., Hjūstonā bāzēta frizieru kompānija frizieriem. Mēs esam pazīstami ar augstas kvalitātes profesionālu matu kopšanas līdzekļu ražošanu ar nozares vadošajiem zīmoliem: SunGlitz®, CHI® un BioSilk®. Uzņēmumu 1986. gadā nodibināja frizieris Farouk Shami, kura misija ir nodrošināt profesionālo skaistumkopšanas nozari ar vismodernākajām amerikāņu tehnoloģijām, kuru pamatā ir “Izglītība, vide un inovācijas”.

Šami kungs ir 27 patentu īpašnieks, kas rada pasaulē pirmo matu krāsu bez amonjaka. Viņš arī bija pirmais, kas izmantoja zīda proteīnus, veidojot BioSilk zīda terapijas līniju. Doktors Šami izgudroja pirmo CHI keramikas matu tiasnotāju. Viņš ir pazīstams ar to, ka ar NASA tehnoloģiju revolucionē matu industriju, vienlaikus radot drošāku un veselīgāku darba vietu un vidi gan stilistiem, gan patērētājiem.

 

Inovācijas

Uzņēmums nodrošina skaistumkopšanas nozari ar jaunākajām inovācijām plašam tirgum, izmantojot vairākas veiksmīgas produktu līnijas. Mēs arī sniedzam vislabāko izglītības atbalstu, lai labāk apkalpotu frizierus un viņu klientus.

Lai nodrošinātu nozares nākotni, Farouk Systems Inc. ir līderis ar vairāk nekā 500 CHI partneru skolām. CHI Lone Star koledžas - North Harris kosmetoloģijas skola Hjūstonā, Teksasā, ir ar vismodernākajām iekārtām, kas tiek izmantotas topošo matu stilistu apmācībai.

2016. gada novembrī Farouk Systems paziņo par kopuzņēmumu ar LG Household and Health Care, Ltd Dienvidkorejā. Šis kopuzņēmums radīs skaistumkopšanas nozarē jaunākās tehnoloģijas un sasniegumus. Tas izveidos ražošanas iekārtu Korejā, lai labāk apkalpotu izplatīšanas kanālus Āzijā.

Katrs uzņēmums apvienos savas zināšanas tehnoloģiju un produktu formulēšanā, lai sniegtu jaunas produkta koncepcijas. Farouk Systems izplatīs arī LG Household and Health Care ādas kopšanas zīmolus, izmantojot pasaules mēroga izplatīšanas kanālus profesionālo salonu nozarē.

FSI ir ilgstoša apņemšanās radīt un ražot labākos matu kopšanas līdzekļus un veidošanas rīkus, kas ir ekoloģiski draudzīgi un atbilst visaugstākajiem ētikas standartiem. Pašlaik uzņēmumā ir vairāk nekā 2000 darbinieku un produkti tiek  izplatīti visā ASV un vairāk nekā 144 valstīs visā pasaulē.

Prece pievienota salīdzināšanai