K-Pak Professional keratīna proteīns...

K-Pak Professional keratīna proteīns šķidrā veidā 300ml

066662
Profesionāļiem
1-4

 
Joico K-Pak Professional šķidrais keratīns ir cilvēka matu keratīna proteīns tīrā, šķidrā veidā. Tas uzlabo matu apstrādi ar ķīmiskajiem līdzekļiem, nostiprinot to porainību, ja tie tiek krāsoti, vai arī stiprinot to integritāti pie apstrādes ar karstajiem instrumentiem. Ja šis sprejs tiek izmantots pirms krāsošanas, krāsa saglabā savu dzīvību ilgāku laiku un piedod krāsai dinamiskāku izskatu sākot no galvas līdz matu galiņiem. Ja spreju izmanto pirms matu taisnošanas vai ilgviļņiem, tas stiprina matus un uzlabo to tekstūru, kā arī samazina matu bojāšanos procedūru laikā.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Matu aizsardzībai
Matu struktūras dziļai atjaunošanai
Matu tips/stāvoklis
Bojātiem matiem

Jau 30 gadus JOICO ir darbojies, lai Taviem matiem piedāvātu pašu labāko. JOICO nepiedāvā vienkārši lieliskus produktus, bet arī lieliskus risinājumus iedarbīgai matu kopšanai. JOICO produktu klāstā ir septiņas inovatīvas produktu sērijas, kas apvieno vairāk kā 50 produktu dažādiem matu tipiem.

Līdzās šampūniem un kondicionieriem JOICO piedāvā intensīvas kopšanas un veidošanas produktus, matu maskas, eļļas, lakas un visus citus iespējamos matu kopšanas produktus. Visi JOICO matu kopšanas līdzekļi satur Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™. Visu, kas nepieciešams Tavu matu kopšanai.

Prece pievienota salīdzināšanai