ANTALYA ADDITIVE Saudzējoša piedeva...

ANTALYA ADDITIVE Saudzējoša piedeva ilgviļņu sistēmai 150ml

HPERMADD150
Profesionāļiem
>5

 
Saudzējošā piedeva The Additive ir īpaši izstrādāta lietošanai ar Universal Solution sistēmu. Ilgviļņu aktivizētājs padara universālo sistēmu piemērotu jebkuram matu tipam. The Additive, pateicoties sastāvā esošajiem citrona eļļas, kumarīna, citrusaugu miziņu un lavandas ekstraktiem, padara apstrādes procesu saudzējošu un patīkamu.
Tilpums
51-150ml
Preces veids
Ilgviļņu sastāvi

Bio-corall līnijas produkti ietver ārstējošus un rekonstruējošus produktus bojātiem un ļoti bojātiem matiem. Līnija ir izveidota, lai pilnīgi ārstētu un rekonstruētu matus, kuri ir sabojāti ar biežu vai pārāk agresīvu ķīmisko apstrādi, balināšanu, krāsu noņemšanas produktiem, kā arī cietuši no negatīviem atmosfēras faktoriem. Bio-corall produkti satur koraļļu aļģi, keratīna aminoskābes, provitamīnu B, vitamīnus A un E. Līnijas produkti iedarbojas tieši mata iekšpusē, korteksā, kur mati var būt dziļi  bojāti. Pateicoties Bio-corall iedarbībai, mati tiek dziļi ārstēti un rekonstruēti.

Eudermique ir profesionāla, ārstnieciska produktu līnija, kuras sastāvs veidots no augu ekstraktiem, kas piešķir matiem un galvas ādai veselīgu izskatu, palīdz novērst visizplatītākās matu un galvas ādas problēmas.

Līnijas produkti efektīvi samazina matu izkrišanu, novērš blaugznu veidošanos, stiprina matus un attīra tos no apkārtējās vides radītājiem nosēdumiem. Mitrina un atjauno sausus, bojātus un ķīmiski apstrādātus matus. Produktu klāstā ir gan kopjoši šampūni un kondicionieri, gan efektīvi losjoni ar ārstniecisku iedarbību.

Freerange ir kopjoša produktu līnija ķīmiski apstrādātiem un krāsotiem matiem. Līnijas produktu sastāvā iekļautās barojošās un atjaunojošās komponentes, iedarbojoties uz mata keratīnu, sniedz kondicionējošu efektu. Mati iegūst dabīgu, zīdaini mirdzošu izskatu.

Nirhaj ir produktu līnija sausiem, bojātiem, trausliem un elastību zaudējušiem matiem. Visi produkti satur Argana eļļu, kas ir bagāta ar taukskābēm un E vitamīnu. Tā aizsargā matus no brīvajiem radikāļiem kā arī sniedz pretnovecošanās iedarbību. Nirhaj līnijā ietilpstošie produkti mitrina, baro un aizsargā matus no ārējās vides negatīvās ietekmes. Argana eļļa ir patiess skaistuma eliksīrs, kas atjauno un stiprina matus.

3 Action - Hantesis laboratorijās radīta multifunkcionāla, profesionāla līnija jebkura veida ādas un matu anomālijām (matu izkrišana, blaugznas, taukaina galvas āda). Līnijas pamatā ir klīniskos testos pārbaudīta ekskluzīva formula, kas balstīta uz inovatīviem un aktīviem kompleksiem, kuri lieliski attīra, nostiprina matu struktūru un novērš matu izkrišanu. 3-Action ir trīskārša terapija, kas balstīta uz oriģinālu, inovatīvu un ekskluzīvu formulu, kas stiprina matus un saglabā galvas ādu perfekti veselu.

Prece pievienota salīdzināšanai