BIELENDA,VEGE MAMA Vegan Losjons...

BIELENDA,VEGE MAMA Vegan Losjons ķermenim, nostiprinošs 200ml

195919OUT
13,07 €
PVN iekļauts
0

 

Noderīgais ķermeni nostiprinošais balzams efektīvi kopj sievietes ķermeni pēc dzemdībām, šajā īpašajā periodā, kad jaunās māmiņas āda ir ārkārtīgi prasīga: paaugstināta jutība, maiga un sausa. Lieliska vegāniska formula, nodrošina rūpīgu novājinātas ādas kopšanu nākamajos mēnešos pēc dzemdībām, ar īpašu aprūpi, lai palīdzētu atjaunot ideālu ķermeņa izskatu un stāvokli.

Balzams efektīvi nostiprina, tonizē un reģenerē stiepšanās iedarbībai pakļauto ādu, novērš tās nokarāšanos un piešķir elastību. Tas nomierina celulīta un grūtniecības striju simptomus. Optimāli mitrina, redzami izlīdzina un nostiprina epidermu. Atbalsta barošanu, novērš raupjumu, nomierina un nomierina.

Satur ādai draudzīgas, vegānas aktīvās sastāvdaļas: TAMANU EĻĻU ar izlīdzinošām, atjaunojošām un nomierinošām īpašībām, KAKAO EĻĻU (kakao sviestu), kas mitrina, baro un tonizē organismu, un CICA (Centella Asiatica), kas nostiprina un stiprina ādu, palielina elastību, ir nomierinoša iedarbība. 

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Barojošs
Formēšanai
Mitrinošs
Tonizēšanai
Kolekcijas
VEGE MAMA
Preces veids
Losjoni

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Prece pievienota salīdzināšanai