BIOACTIVE ACTION Eļļa pret matu...

BIOACTIVE ACTION Eļļa pret matu izkrišanu, ēteriska 30ml

F43V00050
24,00 €
PVN iekļauts
0

 

BIOACTIVE TREATMENT nomierinoša eļļa pret matu izkrišanu

Ēteriskā eļļa pret matu izkrišanu, intensīva iedarbība. Satur ēterisko eļļu maisījumu un aktīvās vielas, kas novērš matu izkrišanu. Lietošana: 10-15 pilienus uzklāt uz palukstas, iemasē galvas ādā. Ikdienišķai lietošanai.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Matu augšanai
Matu tips/stāvoklis
Pret matu izkrišanu/matu augšanai
Kolekcijas
BIOACTIVE ACTION

Mūsu laboratorijas ražo tikai to, ko ir formulējis un pārbaudījis viss profesionālākais pētnieku kopums, lai atrisinātu kosmētikas patērētāju problēmu. Svarīgas un nepārtrauktas investīcijas kopā ar personāla pastāvīgu apmācību ļauj radīt oriģinālus, novatoriskus un pārbaudītus produktus, izmantojot stingru kvalitātes kontroli.

Cilvēki.

Tā kā uzņēmuma prioritāte vienmēr ir cilvēki, kas to veido, un lai nodotu tā vērtības un izveidotu spēcīgu saikni ar galvenajiem sarunu partneriem. Nopietna un efektīva darba vide uzņēmumā ļāva Farmagan gadu gaitā pārvarēt pastāvīgās problēmas, arī starptautiskajos tirgos.

Kvalitāte.

Tas ir mūsu progresīvo pētniecības laboratoriju radošo un formulējošo centienu rezultāts, un tas atspoguļo Farmagan labākās īpašības.

Pētījumi.

Modernākā pētījumu laboratorija, kurā strādā zinātnieki, kas atbild par produktu formulēšanu un kvalitātes kontroli, sadarbojoties ar vissvarīgākajām pasaules universitātēm.

Ražošana.

Visas ražošanas ķēdes tieša uzraudzība Farmagan kontrolē, pārvalda un garantē savu produktu kvalitāti, sākot no katras atsevišķas izmantotā izejmateriāla izpētes līdz produkta galīgajam iesaiņojumam, kas ir gatavs pārdošanai.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai