• -25%
SkinSystem i PURI Eļļa ķermenim,...
SkinSystem i PURI Eļļa ķermenim,...
SkinSystem i PURI Eļļa ķermenim, matiem, nagiem (mandeļu) 100ml
SkinSystem i PURI Eļļa ķermenim, matiem, nagiem (mandeļu) 100ml

SkinSystem i PURI Eļļa ķermenim, matiem, nagiem (mandeļu) 100ml

0040020061
8,68 € 11,57 € -25%
PVN iekļauts
>10

 

Īpaši bagāts ar A, B, E vitamīniem, olbaltumvielām, minerālsāļiem un omega 6 un 9 taukskābēm, tai ir svarīga mīkstinoša, barojoša un elastīga iedarbība sausas, dehidrētas un asfiksētas ādas ārstēšanai, kā arī grumbu, striju un striju novēršanai un mazināšanai. atgūt elastību un ādas tonusu atkārtotu un pēkšņu svara izmaiņu gadījumā. Stiprina nagus un padara matus mīkstus un spīdīgus. Pateicoties tā barojošajai spējai, tas novērš un samazina grumbas un citas problēmas, kas saistītas ar ādas novecošanos.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* TĪRA SALDO MANDEĻU EĻĻA

Īpaši bagāts ar A, B, E vitamīniem, olbaltumvielām, minerālsāļiem un omega 6 un 9 taukskābēm, tai ir svarīga mīkstinoša, barojoša un elastīga iedarbība sausas, dehidrētas un asfiksētas ādas ārstēšanai, kā arī grumbu, striju un striju novēršanai un mazināšanai. lai atgūtu ādas elastību un tonusu atkārtotu un pēkšņu svara izmaiņu gadījumā. Stiprina nagus un padara matus mīkstus un spīdīgus. Pateicoties tā barojošajai spējai, tas novērš un samazina grumbas un citas problēmas, kas saistītas ar ādas novecošanos.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet uz apstrādājamās vietas ar vieglu masāžu, līdz tas pilnībā uzsūcas. Iepriekš uzskaitītajos īpašos gadījumos ievērojiet sniegtos norādījumus.

LIETOJUMI

• Kā dabisks kosmētikas noņemšanas līdzeklis, tas dabiskā veidā noņem kosmētiku, atstājot ādu maigu, zīdainu un barotu. Lietošanas norādījumi: Mitriniet sejas ādu ar siltu ūdeni. Iemasējiet dažus pilienus eļļas uz sejas un noņemiet ar samitrinātu vate. Ja nepieciešams, noskalojiet ar siltu ūdeni.

• Grūtniecības laikā, pateicoties neticamajām elastīgajām īpašībām, tas ir ideāls līdzeklis, lai novērstu striju parādīšanos un pēc dzemdībām, lai atgūtu krūšu, vēdera, sēžamvietas, kāju un citu ķermeņa daļu elastību un ādas toni. Indicēts arī atkārtotu un pēkšņu svara izmaiņu gadījumos, īpaši pusaudža vecumā. Kā zīdaiņu kopšanas līdzeklis, lai veiktu jaundzimušo masāžas un dabiski remdētu autiņbiksīšu izraisītu bērnu ādas apsārtumu vai kairinājumu.

• Kā organisks skrubis tas izlīdzina, mīkstina un baro sejas un ķermeņa ādu. Lietošanas norādījumi: sajauciet I Puri līnijas cukura kristālus ar tās pašas līnijas saldo mandeļu eļļu proporcijā 1:2 un uzklājiet uz sausas vai mitras ādas, veicot apļveida kustības. Izskalot.

• Uzklāts uz matiem, pasargā tos no ārējiem kaitīgiem faktoriem: saules, vēja, sālsūdens, hlora uc Tas baro, dod gaismu un neitralizē sausu matu sprogaino efektu. Lietošanas norādījumi: uzklāt uz samitrinātām ādas daļām un pēc iedarbības noņemt, izmantojot šampūnu. Ja mati ir sausi, nespodri vai sprogaini, uzklājiet 2/3 pilienus līdzekļa uz garumiem, kad mati ir nožuvuši.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Aizsargājošs
Atjaunojošs
Barojošs
Matu mīkstumam
Matu nogludināšanai
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Matu tips/stāvoklis
Matiem ar blaugznām
Pret matu izkrišanu/matu augšanai
Sausiem matiem
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Sausai ādai
Kolekcijas
i PURI
Preces veids
Eļļas

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai