• -35%
BAO-MED ziepes 90g
BAO-MED ziepes 90g
BAO-MED ziepes 90g
BAO-MED ziepes 90g
BAO-MED ziepes 90g
BAO-MED ziepes 90g

BAO-MED ziepes 90g

BM028700
13,30 € 20,46 € -35%
PVN iekļauts
>10

 

Bao-Med Pure Soap ir izstrādāts ar sertificētu organisko baobaba eļļu, auksti spiestu un nerafinētu, kas ir bagāta ar būtiskām omegām un vitamīniem. Ziepes maigi attīra ādu ar zīdaini maigām putām. Baobaba eļļas īpašības padara ziepes par izcilām attīrošām un mitrinošām ziepēm.

Bagātīgā tekstūra atstāj uz ādas barojošu, aizsargājošu plēvi. Ziepes atvieglo, mīkstina un mitrina sausu, niezošu, zvīņainu ādu. Pēc ziepju lietošanas āda jūtas atsvaidzināta un mitrināta, neatstājot ādu sausu vai savilktu. Maigais vīģes koka aromāts maigi smaržo ādu.

  • Izstrādāts ar baobaba eļļu, bagāta ar omega un vitamīniem.

  • Ziepes maigi attīra ādu ar zīdaini maigām putām.

  • Bagātīgā tekstūra atstāj uz ādas barojošu, aizsargājošu plēvi.

  • Atvieglo, mīkstina un mitrina sausu, niezošu, zvīņainu un savilktu ādu.

  • Maigais aromāts maigi smaržo ādu.

KĀ IZMANTOT:

Lietojot ziepes, baobaba eļļa iesūcas ādā, nodrošinot dziļi iekļūstošu mitrināšanu, kas veicina ādas aizsargslāņa atjaunošanos, novēršot mitruma zudumu. Ziepes ir ideāli piemērotas lietošanai kā sejas, ķermeņa un roku ziepes, jo tās baro ādu ar vitamīniem un antioksidantiem, lai vēl vairāk veicinātu ādas optimālo darbību un aizsardzību pret baktērijām un oksidāciju.

Svars
0-100gr
Pielietojums
Ķermenim
Preces veids
Attīrošās ziepes

No auksti spiestajām baobaba augļu sēklām, izdalās eļļa, ko izmanto Bao-Med eļļā, ziepēs un ķermeņa kopšanas līdzekļos. Papildus šīm sēklām augļi satur sausu, baltu pulveri, kas ir vitamīniem un minerālvielām bagāts. Šis baobaba pulveris tiek izmantots mūsu uztura bagātinātājos.

Prece pievienota salīdzināšanai