BARBICIDE Koncentrāts instrumentu un...

BARBICIDE Koncentrāts instrumentu un virsmu dezinfekcijai 1:20, 500ml

62014
20,02 €
PVN iekļauts
>10

 

BARBICĪDS ir vienkāršākais, ātrākais, efektīvākais un drošākais uzticamas dezinfekcijas veids.

Dezinfekcijas līdzeklis (koncentrāts). Paredzēts veselības aprūpes iestādēm, frizieriem, pedikīra, manikīra meistariem, skaistumkopšanas saloniem, sporta klubiem un solāriju studijām. Piemērots nerūsējošā tērauda instrumentiem, kā arī akrila un plastmasa virsmām. 100% nogalina visas esošās vīrusu formas. Tas ir efektīvs fungicīds, baktericīds un virocīds. Pierādīta līdzekļa efektivitāte pret stafilokokiem, salmonellu, HIV (AIDS) un hepatītiem B un C. Sastāvā iekļautā pretrūsēšanas formula ļauj līdzekli lietot jebkuru instrumentu dezinfekcijai. Saskares laiks – 15 minūtes. Atšķaidīšanas proporcija ar ūdeni 1:20 (50ml produkta un 950ml ūdens). No 500ml pudeles 10l lietošanai gatava maisījuma.

Patīkams lietošanā, jo ir bez smaržas.

Uzmanību!

Uzliesmojošs škidrums un tvaiki. Ļoti toksisks ūdens organismiem. Izraisa smagus ādas apdegumus un acu bojājumus. Sargāt no karstuma, kastām virsmām, dzirkstelēm, atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nesmēķēt. Neielpot izgarojumus vai smidzinājumu. Izvairieties no izplatīšanās apkārtējā vidē. Izmantot aizsargcimdus/aizsargdrēbes un sejas aizsargus/acu aizsargus. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: Izskalot muti. NEIZRAISĪT vemšanu. SASKARĒ AR ĀDU (vai matiem): Nekavējoties novilkt visu piesarņoto apģērbu. Noskalot ādu ar ūdeni vai iet dušā. SASKARĒ AR ACĪM: Uzmanīgi izskalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to var vienkārši izdarīt. Turpināt skalot. Nekavējoties sazinieties ar SAINDĒŠANĀS INFORMĀCIJAS CENTRU/ārstu. Pirms atkārtotas lietošanas piesārņoto apģērbu izmazgāt. Savākt izšļakstīto šķidrumu.

Tilpums
401-850ml

Barbicide ir kļuvis par ikonu profesionālajā skaistumkopšanas nozarē – tas simbolizē drošu un tīru vidi no matu griešanas līdz pedikīram. Visi Barbicide dezinfekcijas līdzekļi ir EPA apstiprināti un medicīnas iestāžu kvalitātei atbilstoši. Barbicide zīmols ir radies ASV kompānijas King Research (tagad BlueCo Brands) paspārnē, un tā pirmsākumi meklējami jau 1947. gadā. Izteikti zilā Barbicide krāsa ir starptautisks tīrības simbols, kuru uzņēmums izmanto no tā radīšanas brīdim līdz mūsdienām.

Prece pievienota salīdzināšanai