Novicide Blade Care Līdzeklis 5 in 1...

Novicide Blade Care Līdzeklis 5 in 1 griešanas mašīnīšu dezinfekcijai un tīrīšanai 500ml

65299
19,68 €
PVN iekļauts
>10

 

Izsmidzināms līdzeklis matu griežamo mašīnu tīrīšanai, dezinfekcijai, eļļošanai un rūsēšanas novēršanai. Īpašības: • Efektīvi atbrīvo no baktērijām, vīrusiem un sēnītēm. • Iznīcina HIV-1 (AIDS vīrusu) uz instrumentiem un to asmeņiem. • Samazina berzi un aizsargā pret rūsu. • Dezinficē 10 minūšu laikā. • Attīra instrumentus no netīrumiem. Regulāra lietošana ievērojami paildzina asmens kalpošanas laiku. Pieprasīts līdzeklis profesionāļu vidū!

Kā pareizi kopt un dezinficēt matu griešanas mašīnas?

Matu griešanas mašīnu asmeņu dezinfekcijai, tīrīšanai, eļļošanai un dzesēšanai bieži tiek izmantoti dažādi produkti. Novicide Blade Care Spray ar savu ģeniālo 5 kārtīgo formulu to visu paveic vienā, vienkāršā darbībā! Novicide Blade Care augstspiediena aerosols izpūš matus, netīrumus un ādas daļiņas, kā arī profesionāli dezinficē un ieeļļo griezēja asmeņus. Tas samazina bīdes galviņu nodilumu, ko izraisa pārmērīga berze, un vienmēr saglabā asmeņus asus. Turklāt īpaša pretrūsas formula aizsargā asmeņus un pagarina matu griešanas mašīnu kalpošanas laiku.

Tilpums
401-850ml

Barbicide ir kļuvis par ikonu profesionālajā skaistumkopšanas nozarē – tas simbolizē drošu un tīru vidi no matu griešanas līdz pedikīram. Visi Barbicide dezinfekcijas līdzekļi ir EPA apstiprināti un medicīnas iestāžu kvalitātei atbilstoši. Barbicide zīmols ir radies ASV kompānijas King Research (tagad BlueCo Brands) paspārnē, un tā pirmsākumi meklējami jau 1947. gadā. Izteikti zilā Barbicide krāsa ir starptautisks tīrības simbols, kuru uzņēmums izmanto no tā radīšanas brīdim līdz mūsdienām.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai