SkinSystem Želeja pirms epilācijas...

SkinSystem Želeja pirms epilācijas (zemene/avene) 500ml

1010020019
17,46 €
PVN iekļauts
>5

 

Pirms-vaksācijas želeja ar augļu ekstraktiem (zemeņu-aveņu).

Īpaši piemērota ādas apstrādei pirms vaksācijas. Ātri uzsūcas un viegli nožūst, padarot ādu tīru, mīkstu un dezinficētu.

Satur zemeņu un aveņu ekstraktus, kas nodrošina ādas mitrināšanu un aizsardzību.

Maigs meža ogu aromāts.

Tilpums
401-850ml
Īpašības
Antibakteriāla
Mitrinošs
Preces veids
Pirms depilācijas želejas

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai