SkinSystem COPA Želeja pirms...
SkinSystem COPA Želeja pirms...
SkinSystem COPA Želeja pirms epilācijas ar alveju 500ml
SkinSystem COPA Želeja pirms epilācijas ar alveju 500ml

SkinSystem COPA Želeja pirms epilācijas ar alveju 500ml

1010020071
18,45 €
PVN iekļauts
>10

 

Produkts, kas paredzēts ķermeņa ādas sagatavošanai depilācijas procedūrai.

Tas ātri iesūcas un izžūst un atstāj ādu tīru, maigu un dezinficētu. Satur maigu tējas un citrusaugļu aromātu, kā arī kliņģerīšu un alvejas augu ekstraktus nomierinošai iedarbībai.

 

SASTĀVDAĻAS:

Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Polysorbate 20, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Parfum, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin, Sodium Dehydroacetate, Sodium Phytate, CI 42051, CI 19140, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Tocopherol.

Tilpums
401-850ml
Kolekcijas
COPA
Preces veids
Pirms depilācijas želejas

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai