SkinSystem Losjons matiņu augšanas...

SkinSystem Losjons matiņu augšanas aizkavēšanai 12gb/10ml

1010020009
29,47 €
PVN iekļauts
1-4

 

Maiga procedūra, kuras pamatā ir papaijas enzīmi, kuru keratolītiskās īpašības (olbaltumvielu struktūru līze) uz matu sīpolu šūnām palēnina un samazina normālu proliferācijas aktivitāti, pakāpeniski tās vājinot.

 

KĀ IZMANTOT:

Aktivizējiet flakonu lietošanas brīdī un ar vieglu masāžu uzklājiet uz epilētās zonas, līdz tas pilnībā uzsūcas. Ārstēšanas kursu ieteicams atkārtot mājās.

 

SASTĀVDAĻAS:

*PAPAS

Papaīns ir dabisks enzīms, kas iegūts no papaijas augļiem ar keratolītiskām, pretiekaisuma un antiseptiskām īpašībām. Uzklājot uz atklātā folikula, tas palēnina matu augšanu un samazina to biezumu. Bagāts ar A un C vitamīnu un citiem antioksidantiem, tas cīnās ar brīvajiem radikāļiem, palīdzot saglabāt ādu jaunu un mitrinātu, kā arī uzlabojot nepilnības, piemēram, plankumus un pūtītes.

*PAPAIJA

Pateicoties augstajam C vitamīna, flavonoīdu un citu AA būtisko vielu saturam, papaija veic pretnovecošanās darbību, cīnās ar ādas traipiem, bojājumiem un apsārtumu.

  

Aqua, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Papain, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Carica Papaya.

Tilpums
51-150ml
Preces veids
Pēc depilācijas losjons matiņu augšanas aizkavēšanai

Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Prece pievienota salīdzināšanai