LIDER CLASSIC SET Komplekts Skūšanās...

LIDER CLASSIC SET Komplekts Skūšanās krēms + Birstīte + Losjons pēc skūšanās + Tualetes ūdens

CLC84585
32,00 €
PVN iekļauts
0

 
Komplekts vīriešiem, sejas kopšanai. Komplektā ietilpst efektīvs skūšanas krēms, kas mīkstina matiņus un sniedz ātru, akurātu skūšanās procesu; Losjons pēc skūšanas, kas nomierina ādu un stimulē to atjaunošanos; Tualetes ūdens, kas nodrošina svaigu, enerģijas piešķirošu aromātu; Skūšanas birstīte, kas palīdz precīzi uzklāt skūšanas kosmētiku. Dermatoloģiski testēts.
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Matu mīkstumam
Pielietojums
Sejas un ķermeņa kopšanai
Vīriešiem

Miraculum dibinātāja novatoriskais gars ļāva viņam ātri iekarot kosmētikas tirgu - viņš bija pirmais Polijā, kurš izmantoja pazīstamas un iemīļotas sejas zīmola reklāmās - tā laika slavenības: Zofia Batycka - Mis Polija un Vice Miss Europe no 1930. gada un Hanka Ordonowna, lielākā starpkaru perioda zvaigzne Polijā.

Miraculum rada produktus, ņemot vērā daba un ekoloģija faktorus, uzņēmuma zīmolu saknes meklējamas bagātīgā vesturē un tradīcijās. Līdz ar to visiem MIRACULUM zīmoliem ir "ikonu" statuss, īpaši Eiropā. Jebkuram zīmolam ir savs visums, tāpēc katrs no tiem prasa pareizu un induviduālu pieeju.

Miraculum piedāvājumā ietilpst sejas un ķermeņa kopšanas kosmētika, smaržas, kosmētikas produkti epilācijai un dekoratīvā kosmētika.

Revolucionāras tehnoloģijas:

• Miraculum ir pionieris revolucionārajās tehnoloģijās, lai cīnītos pret ādas novecošanās pazīmēm

• Pirmie, kas kosmētikas tirgū ieviesa revolucionārus jaunus produktus, t.sk.:

- Popularizējām keramīdu, aļģu, augļskābju un šķidro kristālu struktūru izmantošanu kopšanas līdzekļos, ko izmantoja ārpus skaistumkopšanas saloniem;

- Sekojot globālajām tendencēm, laboratorijā jau 6 mēnešus pēc globālās pirmizrādes tika izmantota droša un efektīva alternatīva Botox - Bioxilift ®, kā arī lieliskā liftinga sastāvdaļa Liftline ®;

- Mēs arī esam parādā Miraculum zinātniekiem par pirmo poļu šķidro šampūnu Finesse.

Prece pievienota salīdzināšanai