• -25%
GO COLOR Eļļa ādai un matiem pirms...

GO COLOR Eļļa ādai un matiem pirms apstrādes, nomierinoša 100ml

OYOL09010001
11,69 € 15,58 € -25%
PVN iekļauts
1-4

 

Aizsargājoša un nomierinoša eļļa galvas ādai un matiem. Eļļa ir izstrādāta jutīgai galvas ādai, to lieto kā pirmsapstrādes atbalsta līdzekli pirms matu krāsošanas, balināšanas, ilgviļņiem un taisnošanas. Līdzekļa formula satur aktīvu jutīgo regulatoru, kas atvieglo traucējošo dedzinošo sajūtu, kuru var izraisīt matu krāsošana, īpaši jutīgai galvas ādai.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Procedūrām dažādi

Pateicoties laboratoriskajiem pētījumiem un ilgajai pieredzei profesionālajā nozarē, Oyster Cosmetics ir radījis augstas kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas sistēmu, nodrošinot paredzamus procedūru rezultātus. Uzņēmuma telpās izvietotās modernās laboratorijas ļauj veikt nepārtrauktus pētījumus un izstrādāt jaunus produktus, ņemot vērā patērētāju prasības kā arī jaunākās tehnoloģiskās un modes tendences. Pateicoties plašajam sortimentam un augstajai produktu izstrādes un ražošanas kvalitātei, Oyster Cosmetics ir ieguvis lielu klientu uzticību.

Kompāniju raksturojošie lielumi skaitļos: 65 000 m2 liela kopējā uzņēmuma platība; ražošanas kapacitāte 200 miljoni vienību gadā; ražošanu nodrošina piecpadsmit ražošanas un iepakošanas līnijas; 4 iekšējās laboratorijas un tehnisko testu akadēmija.

Prece pievienota salīdzināšanai