JOKO PURE Krēms CC ar dabīgām augu...

JOKO PURE Krēms CC ar dabīgām augu sastāvdaļām, izlīdzinošs Nr.01

NJPO10128-B
9,65 €
PVN iekļauts
>10

 
CC KRĒMS Ādas mitrināšana un vienmērīgs ādas tonis Tonizējošs, īpaši viegls krēms, kas lieliski izlīdzina ādas toni, matē un redzami noslēpj ādas nepilnības. Piesātina ādu ar vērtīgām alvejas un augu eļļām. Mitrina, tonizē ādu, gludu un maigu pieskārienam. Āda izskatās atsvaidzināta, tonizēta, veselīga un mirdzoša. AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: ALVEJAS EKSTRAKTS - lieliski mitrina, palīdz kontrolēt sebuma līmeni, matēts efekts; AQUAXYL - izteiktas mitrināšošās īpašības, izlīdzina smalkas grumbiņas un piešķir ādai jaunāku izskatu; MAKADAMIJAS EĻĻA - perfekti baro ādu, aizsargā no ārējiem nelabvēlīgiem faktoriem.
Īpašības
Barojošs
Matējošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

/ adaptogēni, botāniskie ekstrakti

/ sastāvā vegānas formulas

/ mikroplastmasu nesaturošas formulas

/ holistiska pieeja

/ apzināti izvēlēti produkti

/ patīkamas, relaksējošas smaržas

Adaptogēniem ir dabiskas antibakteriālas īpašības. Botāniskie ekstrakti ir augu valsts sastāvdaļas, kas rūpējas par ādas fizisko stāvokli un labsajūtu.

JOKO PURE visi produkti ir vegāni – To sastāvi balstīti uz augu bāzes, kā arī tie nesatur mikroplastikas vielas, kas ir kaitīgas cilvēka veselībai un dabai.

Holistiska pieeja dzīvei - pieeja, kas nosaka, ka pastāv saikne starp cilvēka fizisko veselību un vispārīgo labklājību jeb labsajūtu.

Apzināti izvēlēti produkti – ņemot vērā tirgus tendences, klientu vēlmes, lai to sastāvi būtu pilnvērtīgi un kavalitatīvi gan kopjot un rūpējoties par sejas ādu, gan piedāvājot augstvērtīgus produktus grima uzklāšanai.

Patīkamas, relaksējošas smaržas – JOKO PURE atbilstoši līnijas nosaukumam ir radījis aromātus, kas ir viegli, neuzmācīgi, atsvaidzinoši un relaksējoši.

Grima mērķis ir uzlabot mūsu skaistumu.

Ir svarīgi, lai tas nekaitētu ādas un cilvēka veselībai.

Veselīgāks grima veids? Ādai un dabai draudzīgs grima veids???

Mūsu atbilde

J O K O P U R E

Prece pievienota salīdzināšanai