JOKO PURE Maska-praimeris matējošs,...
JOKO PURE Maska-praimeris matējošs,...
JOKO PURE Maska-praimeris matējošs, alvejas ekstrakts/tējas koka eļļa
JOKO PURE Maska-praimeris matējošs, alvejas ekstrakts/tējas koka eļļa

JOKO PURE Maska-praimeris matējošs, alvejas ekstrakts/tējas koka eļļa

NJBA60184-B
5,89 €
PVN iekļauts
>10

 
MATIFICĒJOŠS PRAIMERIS UN MASKA 2-IN-1 Ideāls mitrums un vienmērīgs ādas tonis Var lietot no rīta kā matējošu bāzi zem grimma, vai kā masku - ādas kopšanas rituāls. Dziļi attīroša sejas maska regulē sebuma sekrēciju un novērš pārmērīgu spīdumu T-zonā un samazina tendenci uz iekaisums. Regulāri lietojot, pamanāmi sašaurinās poras, palīdzot cīnīties pret ādas nepilnībām. Āda kļūst mitrināta un gluda. Piemērots visiem ādas tipiem, īpaši ieteicams taukainai un kombinētai ādai. AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS: ALVEJAS EKSTRAKTS - lieliski mitrina, palīdz kontrolēt sebuma līmeni, veido matētu efektu; TĒJAS KOKA EĻĻAI - spēcīgas antibakteriālās īpašības, pret vīrusu un pret sēnīšu efekts; MARSHMALLOW EKSTRAKTS - mitrina, piemīt pretiekaisuma īpašības, tonizē ādu.
Īpašības
Matējošs
Mitrinošs
Ādas tips
Kombinētai ādai
Taukainai ādai

/ adaptogēni, botāniskie ekstrakti

/ sastāvā vegānas formulas

/ mikroplastmasu nesaturošas formulas

/ holistiska pieeja

/ apzināti izvēlēti produkti

/ patīkamas, relaksējošas smaržas

Adaptogēniem ir dabiskas antibakteriālas īpašības. Botāniskie ekstrakti ir augu valsts sastāvdaļas, kas rūpējas par ādas fizisko stāvokli un labsajūtu.

JOKO PURE visi produkti ir vegāni – To sastāvi balstīti uz augu bāzes, kā arī tie nesatur mikroplastikas vielas, kas ir kaitīgas cilvēka veselībai un dabai.

Holistiska pieeja dzīvei - pieeja, kas nosaka, ka pastāv saikne starp cilvēka fizisko veselību un vispārīgo labklājību jeb labsajūtu.

Apzināti izvēlēti produkti – ņemot vērā tirgus tendences, klientu vēlmes, lai to sastāvi būtu pilnvērtīgi un kavalitatīvi gan kopjot un rūpējoties par sejas ādu, gan piedāvājot augstvērtīgus produktus grima uzklāšanai.

Patīkamas, relaksējošas smaržas – JOKO PURE atbilstoši līnijas nosaukumam ir radījis aromātus, kas ir viegli, neuzmācīgi, atsvaidzinoši un relaksējoši.

Grima mērķis ir uzlabot mūsu skaistumu.

Ir svarīgi, lai tas nekaitētu ādas un cilvēka veselībai.

Veselīgāks grima veids? Ādai un dabai draudzīgs grima veids???

Mūsu atbilde

J O K O P U R E

Prece pievienota salīdzināšanai