• -25%
GOOD SKIN Krēms sejai, toni...

GOOD SKIN Krēms sejai, toni izlīdzinošs, vitamin.C/glikolskābe/ferulīnskābe 50ml

196122
11,32 € 15,09 € -25%
PVN iekļauts
0

 

Vai jums ir pelēka, blāva āda un noslieci uz nevienmērīgu toni? Sniedziet tai Bielenda Good Skin Glow Boost izgaismojošo krēmu, un jūsu āda būs jums pateicīga. Produkts izlīdzina ādas toni, samazina krāsas maiņu un padara epidermu gaišāku. Turklāt tas efektīvi atbalsta cīņu pret nepilnībām un piešķir ādai dabisku, svaigu izskatu.

Mūsu krēma bagātīgais sastāvs- redzi, cik labi var izskatīties tava āda: receptē iekļautas rūpīgi atlasītas, ļoti efektīvas aktīvās sastāvdaļas (ar koncentrāciju līdz 2,5%!), Kas lieliski tiks galā ar pelēku un blāvu ādu.

glikolskābe - lieliski izlīdzina ādas toni, atjauno epidermu ar krāsas maiņu, izlīdzina, novērš priekšlaicīgu novecošanos un atbalsta ādu, stimulējot kolagēna ražošanu.

C vitamīns - ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem. Regulāri lietojot, tas atbalsta cīņu pret grumbām, padara ādu gaišāku, samazina krāsas maiņu, uzlabo krāsu, nostiprina un ievērojami uzlabo ādas stāvokli.

ferulīnskābe - parāda spēcīgas depigmentācijas īpašības. Tas atbalsta cīņu pret saules krāsas maiņu un ādas novecošanos, kā arī var palīdzēt mazināt iekaisumu.  

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Izlīdzinošs
Pret pigmentāciju
Sastāvdaļas
Vitamīni
Ādas tips
Pigmentētai ādai
Kolekcijas
GOOD SKIN
Preces veids
Sejas krēmi | fluīdi

Sakarā ar to, ka Bielenda ir sava rūpnīca un laboratorija, uzņēmuma speciālisti pastāvīgi meklē jaunus augus, kuru īpašības var sniegt vēl nebijušus un neticamus rezultātus ādas kopšanas jomā. Apvienojot daudzu gadu pieredzi, zināšanas un iedvesmu, Bielenda pastāvīgi izstrādā jaunas kosmētikas radīšanas formulas, kas patiešām nodrošina rezultātus. Pateicoties savai ražošanai, Bielenda ļauj uzturēt visaugstākos kvalitātes standartus - katra partija tiek rūpīgi kontrolēta. Produkti netiek testēti uz dzīvniekiem!

Bielenda sortimentā ir vairāk kā 400 produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai, kas ir rūpīgi izveidoti 25 gadu laikā. Profesionālajā sortimentā ir vairāk kā 150 produkti un to skaits nepārtraukti pieaug. Ādas terapeiti visā pasaulē ļoti atzinīgi novērtē Bielenda jūraszāļu maskas un skrubjus.

Bielenda Kosmetyki Naturalne (Bielenda Natural Cosmetics) tika dibināta 1990. gadā. Šis ir ģimenes uzņēmums, kuru dibināja Barbara Belenda, balstoties uz bagātīgu pieredzi un lielu entuziasmu kosmētikas nozarē. Bielenda Polijā bija pirmais sertificētais uzņēmums, kas pirmo reizi sāka ražot dabīgu kosmētiku no dabīgiem augu materiāliem.

Prece pievienota salīdzināšanai