SkinSystem Apelsīna ziedu ūdens sejai...
SkinSystem Apelsīna ziedu ūdens sejai...
SkinSystem Apelsīna ziedu ūdens sejai attīrošs 250ml
SkinSystem Apelsīna ziedu ūdens sejai attīrošs 250ml

SkinSystem Apelsīna ziedu ūdens sejai attīrošs 250ml

1030020108
33,22 €
PVN iekļauts
>10

 

Apelsīnu ziedu ūdens, kas bagātināts ar antioksidantu vitamīniem, sarkano vīnogu ekstraktu, pienskābi, attīrošu un sebumu regulējošu kompleksu. Tonizē, atsvaidzina, attīra un atjauno; tas noņem jebkādus kosmētikas atlikumus, netīrumus un piesārņojuma daļiņas, normalizē ādas pH, izlīdzina sejas krāsu un piešķir tūlītēju mirdzumu. Visiem ādas tipiem, pat visjutīgākajai un ar noslieci uz kapilāru trauslumu. Adjuvants kuperozes ārstēšanā.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* APELSĪNU ZIEDU ŪDENS

ūdens vienkāršība, ko pastiprina vairākas apelsīnu ziedu priekšrocības. Nomierinoša, atsvaidzinoša un atslābinoša iedarbība, īpaši indicēta jutīgai un reaktīvai ādai un efektīva kuperozes ārstēšanā. Dezinficējošs, antiseptisks un antibakteriāls, tas normalizē ādas pH līmeni, veicot svarīgu sebumu regulējošu un savelkošu darbību, tādējādi efektīvi ārstējot netīro un akneisko ādu. Atjaunojošs, revitalizējošs un dziedinošs, iedarbojas uz nobriedušu, blāvu un sausu ādu, ātri izgaismojot sejas krāsu un piešķirot sejai vitālu izskatu, samazina grumbiņas un pinnes, restrukturizē dermu, iedarbojoties šūnu līmenī, tonizē un sablīvē. Relaksējoša un pretstresa iedarbība, tā mazina trauksmi, iedvešot pozitīvas enerģijas rāmumu un mieru.

* SARKANO VĪNOGU EKSTRAKTS

Īpaši bagāts ar flavonoīdiem, polifenoliem, piemēram, resveratrolu un antocianozīdiem, tas veic svarīgu antioksidantu un aizsargājošu darbību uz kapilāriem. Tas palīdz ādai palikt kompaktai un elastīgai, veicinot kolagēna un elastīna sintēzi. Tas iedarbojas uz asinsvadu caurlaidību, novēršot tūskas un pietūkumus, padarot to īpaši piemērotu kuperozes ārstēšanai, jutīgas un apsārtošas ​​ādas aizsardzībai, kā arī ehimozes, varikozu vēnu un kapilāru trausluma ārstēšanai.

* E VITAMĪNS

veic svarīgu antioksidantu darbību, kas spēj bloķēt kaitīgo ietekmi, ko brīvie radikāļi iedarbojas uz šūnām. Tas aizsargā kolagēna struktūru un saglabā ādas elastību, tādējādi novēršot priekšlaicīgu novecošanos saules staru, piesārņojuma un dūmu izraisītā oksidatīvā stresa dēļ.

* C VITAMĪNS

veic antioksidantu darbību un vienlaikus stimulē kolagēna ražošanu, saglabājot elastību un aizkavējot ādas novecošanās procesus; izgaismo un padara sejas krāsu vienmērīgāku; ar izgaismojošu efektu.

* ASEBIOL™

Sebumu regulējošs sinerģisks komplekss. Tas līdzsvaro sebuma daudzumu, inhibējot 5α-reduktāzi, fermentu, kas atbild par tā ražošanu. Ir klīniski pierādīts, ka tas manāmi samazina taukainību un ādas nepilnības.

* PIENSKĀBE

Piederot alfa hidroksi skābju saimei, tas spēj saraut saites, kas veidojas starp keratinocītiem, atvieglojot to izvadīšanu, tādējādi veicinot ātrāku šūnu atjaunošanos, nemainot dabisko ādas pH. Tas stimulē kolagēna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai struktūru) un elastīna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai elastību) sintēzi. Tādējādi tas padara aktīvo sastāvdaļu piegādi efektīvāku un efektīvāku un noņem melanīna nogulsnes, kas atrodas ādas virspusējos slāņos. Turklāt, pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, tas spēj piesaistīt ūdens molekulas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem, lai padarītu to kompaktāku, mīkstāku un gludāku uz tausti.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet no rīta/vakarā pēc SkinSystem Purifying Creamy Milk attīrošā piena ar vates tamponu, notīriet bez berzēšanas. Pēc tam uzklāj kādu no SkinSystem derma-cosmetic līnijas krēmiem. Uzklājiet dienas laikā, lai nomierinātu, atsvaidzinātu un atjaunotu sejas ādu. Izvairieties no acu zonas.

Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Dziļi attīrošs
Tonizēšanai
Sastāvdaļas
Antioksidanti
Vitamīni
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Biostimulating Facial Tensor Threads Complete Protocol
Collagena Complete Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Prece pievienota salīdzināšanai