• -45%
MARILOU BIO MONOI Skrubis ķermenim,...

MARILOU BIO MONOI Skrubis ķermenim, barojošs 150ml

3760143830786
10,18 € 18,50 € -45%
PVN iekļauts
>5

 

Visiem ādas tipiem

Ideāli piemērots lietošanai dušā pēc ziepēm vai dušas želejas, šī organiskā pīlinga ķermeņa skrubja formula apvieno Monoï de Tahiti eļļas barojošās un aizsargājošās īpašības, alvejas dabīgās mitrinošās un nomierinošās īpašības un aprikožu kauliņu skaidiņu pīlinga spēkus. un Argana riekstu pulveris ideāli nolobītai ādai, kas nav agresīvs. Aprikožu kauliņu skaidu dabiskā cietība palīdz likvidēt atmirušās šūnas un atbrīvot ādu no netīrumiem, savukārt argana riekstu pulveris satinizē un uzlabo ādas tekstūru. Regulāri veicot, šis organiskais ķermeņa skrubis novērsīs ieaugušu matiņu veidošanos, atstājot ādu gludu un zīdainu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pēc katras pīlinga ir svarīgi uzklāt bagātīgu ķermeņa kopšanas līdzekli vai krēmu, lai pareizi mitrinātu un barotu ādu. Īsta baudas brīža solījums dušā! Tā 150 ml tūbiņas formāts ar servisa kapsulu ir ļoti praktisks lietošanai dušā.

Sastāvdaļas:

- Tahiti Monoï eļļa (Gardenia Tahitiensis ziedu ekstrakts / Cocos Nucifera (kokosriekstu) eļļa): bagāta ar taukskābēm un E vitamīnu. Baro un palīdz ādai atjaunoties.

- Organiskās aprikožu kauliņu skaidas: (Prunus Armeniaca (Aprikožu) sēklu pulveris): to dabiskā cietība palīdz likvidēt atmirušās šūnas.

- Organiskais argana riekstu pulveris: (Argania Spinosa (Argan) čaumalu pulveris): maigi noloba un uzlabo ādas tekstūru.

- Organiskā Aloe Vera (Aloe Barbadensis): nomierina un mitrina.

Ieguvumi:

- Noloba un likvidē atmirušās šūnas, nesabojājot ādu.

- Sagatavo ādu iedegumam un paildzina tā iedarbību.

- Atstāj ādu maigu, zīdainu un smaržīgu.

98% no kopējām sastāvdaļām ir dabiskas izcelsmes

15% no kopējām sastāvdaļām nāk no bioloģiskās lauksaimniecības

Ražots Francijā

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Barojošs
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Ekoloģisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Skrubji

Prece pievienota salīdzināšanai