Attīrošs atsvaidzināšanas līdzeklis...

Attīrošs atsvaidzināšanas līdzeklis 200ml

LO223
19,00 €
PVN iekļauts
0

 
Atsvaidzinošs sejas toniks, kas satur pīlinga augļu skābes, nomierinošo Alvejas sulu un tonizējošo gurķu ekstraktu. Tonizē, attīra un uzlabo pīlingu. Labi sabalansēts NMF (Natural Moisture Factor) komplekss uzlabo ādas panesamību, lietojot pīlinga skābes. Attīra un padara patīkami maigu sejas ādu. Ideāls tonizējošs papildinājums ādas atjaunošanas procedūrām.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Dziļi attīrošs
Relaksēšanai

Anna Lotan produkti ir izstrādāti ne tikai, lai uzlabotu ādas izskatu, bet arī atvieglotu specifiskas ādas neērtības.

Visi preparāti tiek izstrādāti uzņēmuma laboratorijās, kas arī sniedz pētniecības un attīstības pakalpojumus citiem uzņēmumiem gan Izraēlā, gan ārvalstīs. Kaut arī zīmols Anna Lotan visā pasaulē tiek izplatīts tikai profesionāliem estētiķiem, citi zīmoli tiek izplatīti aptiekās, veselības, pārtikas veikalos un citos mārketinga kanālos. Daudzi no mūsu produktiem ir izstrādāti un klīniski pārbaudīti jutīgai vai alerģiskai ādai pirms to laišanas tirgū sabiedrībai.

Mūsu Or Akiva rūpnīca ir aprīkota ar vismodernākajām ražošanas iespējām, nodrošinot nemainīgi augstu produkcijas kvalitāti un visaptverošu uzpildīšanas iespējas tūkstošiem vienību stundā. Produktu izstrāde un ražošana koncentrējas uz modernām uz emulsijām balstītām formulām (krēmiem) visdažādākajiem ādas tipiem.

Produktu kvalitāte un drošība ir mūsu galvenā prioritāte.

Prece pievienota salīdzināšanai