GRACE COLE Gaisa aromatizētājs Meža...

GRACE COLE Gaisa aromatizētājs Meža vīģe/rozā ciedrs 200ml

WPC2522013
45,74 €
PVN iekļauts
1-4

 
Mīkstā un vieglā koka un augļu kombinācija ir līdzvērtīga gaiši rozā kašmira smaržai. Perfekti nogatavojušās mīkstās vīģes, persiki un plūmes izstaro bagātīgu un garšīgu mīkstumu, kas kontrastē ar ciedra koka, dzintara un vaniļas spilvenu mīksto pamatni un mierinošu zemes pačūlijas nokrāsu. Noskrūvējiet vāku, lai noņemtu aizbāzni un nomainītu. Ievietojiet niedres smaržu eļļā. Izpūtiet niedres, lai tās vienmērīgi izkliedētos, ļaujot aromātam saglabāties 24 stundas. Lai kontrolētu smaržu, vienkārši pievienojiet vai samaziniet izmantojamo kociņu skaitu.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Ilgnoturīgas
Relaksēšanai
Pielietojums
Aromātiskās sveces un gaisa aromatizētāji
Kolekcijas
WILD FIG & PINK CEDAR

GRACE COLE klientu ikdienu sāka priecēt no 2007. gada. Šodien GRACE COLE piedāvā ķermeņa kopšanas līdzekļu un mājas lietošanai piemēroto kosmētisko līdzekļu kolekciju, kas ir pieejama par saprātīgu cenu ikvienam  lietošanai ikdienā. Katrs GRACE COLE produkts ir izgatavots Lielbritānijā ar īpaši pārdomātu dizainu, aromāta kolekciju un produktu kvalitāti, domājot par mīlestību un rūpēm, ko tas sniegs tā lietotājam. Katrs iepakojuma izskats ir pielīdzināms produkta aromātam – viens otram atbilst krāšņumā, kvalitātē un ekskluzivitātē! Produkcijā ir viss sākot no roku mazgāšanas līdzekļiem un samtainiem ķermeņa krēmiem, līdz aromatizētiem izsmidzināmiem ķermeņa sprejiem un greznām aromātiskām svecēm.

Mums ir liels gods, ja mūsu produkti ir Jūsu mājās!

GRACE COLE - Tie ir aromātiski mirkļi. Mēs saprotam skaista aromāta ietekmējošo spēku un skaistuma rituāla baudu - piepildītu ar patīkamiem aromātiem. Aromāts var nomierināt un uzmundrināt, atmodināt un apburt, un mūsu māksla apvienot un kontrastēt aromātus ir tas, kas mūs atšķir no citiem.

Mēs ticam izcilībai un izvirzām visaugstākos standartus, lai piedāvātu Jums pārsteidzoši neiespējamus produktus. Mēs izmantojam labākās sastāvdaļas no vietējiem britu ražotājiem. Mēs līdzsvarojam dažādus aromātus, lai iegūtu unikālas un bagātas smaržu nianses. Mēs koncentrējamies uz tekstūras kvalitāti, krāsu paleti un produktu noformējumu.

GRACE COLE ir skaistuma zīmols, kam nav analogu. Ļaujiet mums aizvest Jūs uz pasauli, kas ir pilna ar greznību, kas piemērota Jūsu vannas rituālam un ķermenim, ar neaizmirstamiem aromātiem, kas apvieno smaržīgas un izsmalcinātas sastāvdaļas. Jūs iegūstat izsmalcinātu dāvanu savai mājai, kas izskatās tik pat eleganti kā smaržo ... tas viss ir veidots un ražots ar mīlestību!

Mūsu misija: katru dienu rast izsmalcinātu šarmu jūsu mājās!

Un mēs nevaram sagaidīt, kad Jūs atklāsiet GRACE COLE un iemīlēsieties!

Prece pievienota salīdzināšanai