• Akcijas!
  • -25%
Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts...
Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts...
Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts...
Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts Ultra
Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts Ultra
Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts Ultra

Kristālu mikrodermabrāzijas aparāts Ultra

F-336A
336,75 € 449,00 € -25%
PVN iekļauts
1-4

 

Kristālu dermabrāzijas ādas skrubis, kas darbojas ar spiediena un alumīnija kristālu berzes principu, sasniedzot dziļākos ādas slāņus. Šī ir viena no dziļākajām atmirušās ādas noņemšanas metodēm, īpaši ieteicama taukainai un pūtītēm pakļautai ādai. Šo iekārtu izmanto arī pigmenta plankumu, ādas novecošanās novēršanai, kā arī rētu un striju noņemšanai.

mikrokristāliska / korunda dermabrāzija
2 tvertnes: tīriem un izlietotiem kristāliem
mazgāšanas programma: regulējama vakuuma jauda un korunds
stabila spiediena funkcija procedūras laikā
nav iespējamas sekundāras ādas infekcijas
starta / pauzes poga. Ērti, ja izpildes laikā jums jāpārtrauc procedūra
digitālais LED displejs: tiek parādīti cipari un burti. Ekrāna krāsa darbības laikā: zila
Ekrānā tiek parādīti 10 regulējama stipruma līmeņi: 5 zaļi, 3 oranži, 2 sarkani
laika iestatīšana: 1-30 min. Automātiski iestatīts uz 15 min.
komplektā: apstrādes rokturis: 1 gab. Padomi procedūrām: 3 gab. Filtri: 3 gab. Vakuuma šļūtene: 2 gab. Mikrokristāla burkas: 2 gab. Ārstniecības roktura turētājs. Strāvas vads un aparāti

Korunda mikrodermabrāzija, ko sauc arī par kontrolētu mikrobiļošanu, ir viena no vairākām dažādām ādas mehāniskās tīrīšanas metodēm. Šī modernā tehnoloģija noņem ādas raga slāni vēlamajā līmenī. Procedūra tiek veikta, izmantojot aparātu ar sprauslām, kas kontrolē abrazīvo kristālu plūsmu caur vakuumu. Mikrokristāli lielā ātrumā atlec no ādas virsmas un pakāpeniski maigi noņem mirušās ādas šūnas un netīrumus. Kristāli un ādas netīrumi tiek savākti atsevišķā ierīces ārējā konteinerā.

Šī metode ir higiēniska ādas mehāniskās pīlinga metode, ko mēs varam pielietot seborejas un pūtītēm raksturīgai ādai.

Epidermas augšējo slāņu mērena malšana noved pie intensīvas jaunu šūnu veidošanās no bazālā slāņa. Jaunas šūnas aizstāj bojātās šūnas, neradot rētas un nevēlamu pīlingu risku.

Mikrodermabrāziju sauc par kontrolētu ādas skrubēšanas procedūru, jo kosmetologs katram pacientam izvēlas abrazīvu daļiņu daudzumu, t.i. procedūras intensitātes līmeni atbilstoši ādas tipam un problēmai.

Šī iemesla dēļ korunda ādas mikrodermabrāzija ir pilnīgi droša - tas ir veids, kā atslāņot ādu, pakāpeniski noņemot epidermas augšējo slāni. Turklāt mikrodermabrāzijai nav blakusparādību riska, piemēram, pēc ķīmiskas pīlinga, dermabrāzijas vai lāzera.

Funkcijas
Dermabrāzija kristālu
Prece pievienota salīdzināšanai