Manicure device PowerLab 500
Aparāts manikīram PowerLab 500
Aparāts manikīram PowerLab 500
Manicure device PowerLab 500
Aparāts manikīram PowerLab 500
Aparāts manikīram PowerLab 500

Aparāts manikīram PowerLab 500

9050
626,00 €
PVN iekļauts

 
Spēcīgs, kompakts manikīra aparāts ar viegli tīrāmu tastatūru un digitālo displeju, kas rāda mikro-motora ātruma. Apraksts: Regulējams mikro-motora ātrums no 2000 līdz 30000 apgr./min; Ātruma regulēšana, izmantojot vadības pogu; Rotācija - pulksteņrādītāja virzienā / pretēji pulksteņrādītāja virzienam; Iebūvēts rokas urbja turētājs; Iespējams pievienot pedāli (pērkot atsevišķi); Izmēri: augstums 10 cm, platums 27 cm, dziļums 12 cm, svars 0,8 kg. Ražots Vācijā

MasterVac tika dibināts 2006. gadā kā kopuzņēmums ar vienu no vadošajiem Japānas ražotājiem stomatoloģijas tehnoloģiju jomā un vienu no vadošajiem Eiropas ražotājiem kāju kopšanas tehnoloģiju nozarē. Šī sadarbība ir neizmērojami nostiprinājusi zināšanas un motivējusi sasniegt izcilību, tādējādi tiek izstrādātas, ražotas un izplatītas inovatīvas tehnoloģijas stomatoloģijas, podoloģijas, nagu un kosmētikas jomā, kam par pamatu ir gadiem ilga pieredze un pārliecība par sasniegtajiem rezultātiem.

Vācijā ražotie MasterVac aparāti atbildīs visaugstākajām profesionāļu prasībām. MasterVac augstās kvalitātes prasības apliecina dokumenti un to sertificē kā medicīnas ierīču ražotāju saskaņā ar DIN EN ISO 9001 un DIN EN ISO 13485.

Vācijas pilsētā Taucha tiek izstrādātas un ražotas podoloģijas iekārtas, kas tiek izplatītas visā pasaulē kompetentas komandas pavadībā.

Prece pievienota salīdzināšanai